Új generációs Premium Shungit Ásványvíz - 150 g

Kód: 0622
Értékelés nélkül
990 Ft
Jelenleg nem kapható
A tétel elfogyott…

A fekete Shungite kiváló természetes szűrő, amely aktiválja a víz szerkezetét és biológiailag aktiválja. Az így előkészített víz elősegíti különböző gyulladásos megbetegedések kezelését, javítja a hegek gyógyulását, atópiás ekcémát, fokozza a vírusos megbetegedésekkel szembeni immunitást, javítja az ízületek működését, alkalmas az anyagcserezavar megszüntetésére, égés esetén enyhe érzéstelenítő hatással bír, javítja a bőr rugalmasságát, fiatalít és megerősíti a haj gyökerét. A Shungit kövek képesek felvenni a vízben megtalálható anyagokat: nehézfémeket, fenolokat, peszticideket, de elnyeli a vírusokat és a baktériumokat is.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Shungit tartalmaz fullerént, amely az egyik legerősebb antioxidáns, csodálatos tisztító hatással rendelkezik. A Shungite víz segít gyulladásos megbetegedések, allergiák, ízületi problémák, valamint bőrproblémák kezelésében. Már  Nagy Péter cár is szűrőként használta a Shungitot, sőt megparancsolta, hogy mindegyik katonánál legyen shungit törmelék, amely kiszűri a vizet, ezt az intézkedés a betegségek elterjedésének megelőzésére hozta létre. 

Shungit paradox módon a legöregebb széntartalmú ásványi anyag, 2 milliárd évig van. Shungit csak Oroszországban, az Északnyugat-Oroszországban, a Karéliai térségben található.

A felhasználás módja: Használat előtt mossuk le először folyó víz alatt, és helyezzük el 1:15 - 1:20 víz tartályba (1 shungit 10-15 adag víz) 24 óránra. Ezután vizet leöntjük (alkalmas a szobanövények öntözésére), és megismételjük a folyamatot. E két ciklus után a shungit készen áll a szűrésre: elkészítjük a vizet, beletesszük két órára a shungitot, majd italként, főzve és hasonló célokra használjuk. Ha fürdéshez szeretné használni, akkor az alábbiak szerint járjon el: öntsön a zsák shungitot 7-10 liter vízhez, és hagyja állni 3 napig. Ezután öntsük a fürdőbe. A szűréshez használt shungioto 2-3 havonta ki kell cserélni. 

Figyelmeztetés:  shungit allergia

Tárolási feltételek: Sötét helyen, szobahőmérsékleten tárolandó

Összetétel: 100% Shungit

Súly: 150 g

Származási hely: Orosz Föderáció

Az évek során a shungittal és a shungit keverékkel egyre inkább kísérletezni kezdtek. Borzsírral, fájdalom ellen, méh és kígyóméreg ellenszereként stb használták. A shungitban található fullerének aktívan magukba szívják a toxinokat, és a gyógynövényekkel együtt gyulladáscsökkentő hatásuk van. Shungit olyan hatékony volt, hogy az összezúzott shungitból, a gyógynövényből valamint a kenőcsből összetett krémeket kezdtek létrehozni, amelyek nagyfokú hatékonyságuk miatt nem jelenhettek meg az orosz piacon mint a hagyományos duzzadás elleni krémek, ám ezeket mi a gyógyszertárból ismerjük.

Kiegészítő paraméterek

Kategóriák: Vízszűrés
Súly: 0.16 kg
A tétel elfogyott…