Gyomorcseppek - Gyógynövények a bölcs erdésznőnél - 50 ml

Kód: 3176
3 370 Ft
Raktáron (9 db)
Várható kézbesítés:
24.4.2024

Gondosan összeállított és kiválasztott gyógynövénykombináció a normális emésztés támogatására. Hozzájárul az étvágy támogatásához, a normális bélműködéshez és a test felfrissüléséhez is.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Szeretettel és gondossággal készült a gyógynövénykivonat lehető legmagasabb hatékonysága érdekében. A gyógynövények a természet korlátlan adományai, amelyet érdemes kihasználni.

Ezek a cseppek kiválóan alkalmasak a gyomorsav, a gyomor és a belek enyhe gyulladásának csillapítására, puffadásra, az idegrendszer megnyugtatására, az epehólyag és a hasnyálmirigy tisztítására. Támogatja ezen szervek megfelelő működését. Akut nehézségek esetén a cseppek hatékonysága legfeljebb 30 perc.

AJÁNLOTT ADAGOLÁS: 15-30 csepp 2x naponta. Napi adag 2-4ml (30-60 csepp naponta). Ne lépje túl az ajánlott adagot.

TÁROLÁS: Száraz helyen, szobahőmérsékleten tárolandó. Ne tárolja közvetlen napfényen és fagyban.

ÁLTALÁNOS FIGYELMEZTETÉS: Táplálék kiegészítő. Nem alkalmas gyermekek, terhes és szoptató nők számára. Tartsa távol gyermekektől. Nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet.

 

5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Ezt a mezőt ne töltse ki:
5
EH Szerző | 5.10.2022
3 napja fogyasztom, nem fáj annyira a gyomrom, jobb az emésztésem, remélem hosszabb távon is fog használni. A baj, hogy nem tudom, mennyi ideig lehet használni, meddig ajánlatos, mert nincs a tájékoztatóban.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Kicsit úgy kezdődik, mint egy mese. És talán mese is az egész. Vettünk egy gyógynövényboltot.

#ShowMore#

Az elején tanulgattuk, hogyan működnek a gyógynövények, milyen tulajdonságaik és hatásaik vannak. Egyre több tapasztalatot szereztünk. Az emberek eljöttek hozzánk, és különféle problémáikkal kapcsolatban kértek tanácsot. Néhányat probléma gyakran ismétlődött, minden évben találkoztunk velük. Az egyik ilyen "hagyományos" probléma a megfázás és a köhögés. Kortól függetlenül felnőttek és gyermekek kerülnek szembe ezzel a problémával. Bizonyára sokszor találkozott vele Ön is, és tudja, mennyire gyötrőek lehetnek ezen fájdalmak. Gondolkodtuk hát, mit kezdhetünk vele. Összeállítottunk teakeverékeket (e-boltunkban is megvásárolhatja őket) száraz köhögésre, tartós köhögésre, légzésnehézségre, azokra az esetekre, mikor a hideg időben a megfázás utoléri Önt. Igaz, a teák remekek, de sokszor ez mégsem elég ....

Szirup! „Próbáljunk meg olyan hatékony szirupot készíteni, amely hatékony és jó ízű lesz.“ Így elkezdtünk mindenféle gyógynövénykombinációt kipróbálni. Áztattunk, maceráztunk, főztünk. Néha cukrot, máskor mézet használtunk. Sokat próbálkoztunk. Mindent próbálkozásunkat gondosan teszteltünk magunkon és barátainkon. Kiválasztottuk és finomítottunk a legjobb gyógynövénykombinációkat a legjobb hatásokkal. És hirtelen megvolt! Körülbelül három év után a családunk megalkotta az egyedülálló Hörgő tízparancsolat szirupot. Ilyen családi gyöngyszem :-) Egyedülálló recept ....

Nyári vakációnk során a szokások szerint meglátogattuk a Kuksi gyógynövénykertet. A szépsége teljesen elvarázsolt minket. Bónuszként pedig ízletes gyógynövényszirupokat kóstolhattunk ezen a látogatáson. Izgatottak voltunk.

A receptünk megvolt, de mi legyen a következő lépés? A konyhában főzni a tűzhelyen? Nos, ez nem működne. Így aztán egy szerencsés véletlennek köszönhetően összeálltunk egy védett Camellus műhellyel. Nem tartott sokáig, és úgy döntöttünk, hogy együttműködési ajánlattal felvesszük a kapcsolatot a védett Camellus műhelyével. És mivel minden úgy van, ahogy annak lennie kell, azóta a Camellus Hörgő tízparancsolat szirupot. Nagyszerűen teljesítenek, és nagyon örülünk, hogy támogatni tudjuk ezeket a nagyszerű embereket és a védett műhelyt.

Szirupunk története az évek során változatos volt és mai napig folytatódik. Már több ezer fiatalnak és idősnek segített az egész országban. Feltétlenül ki kell próbálnia Önnek és családjának. Csodálatos íze van, enyhíti köhögés és megfázás tüneteit és még az emésztésnek is jót teszi. Használhatja nagyon kellemes megelőzésként is. És teszteltük, a gyerekek szó szerint imádják ezt a szirupot :-)