Masszázsolajok

Időnként kényeztetjük magunkat – vagy legalábbis megérdemelünk egy megfelelő masszázst. A masszázs egyik előnye a mély ellazulás és megnyugtató érzés. Ez azért történik, mert a masszázs endorfinok felszabadulását idézi elő – agyi vegyi anyagok (neurotranszmitterek), amelyek jó közérzetet keltenek. A stresszhormon szintje csökken a masszázs során.

#ShowMore# 

A minőségi masszázs kétségkívül magában foglalja a masszázsolajat is, amely javítja a masszázs folyamatát és megszünteti a bőrirritációt. Az 5000 éves ájurvédikus indiai gyógyító hagyományból, amelyre Homérosz, Szókratész és Platón írásai is hivatkoznak, az olajos masszázs nem újdonság. A meleg masszázs olaj hozzáadásával ellazíthat és meg nyugtathat, miközben megfiatalítja testét és elméjét. A masszázsolajok nemcsak a relaxáló masszázs jellegét javítják, hanem a gyógyulási folyamatot is segítik. A masszázsolajjal masszírozott sima csúszó mozdulatok segítenek táplálni a bőrt, segítik a méreganyagok és a felgyülemlett stressz oldását, ami javítja az általános egészségi állapotot.

összesen 2 termék
100% tisztaságú szűz argán olaj a ráncok ellen
4 180 Ft

Ez a természetes olaj az Argania Spinosa terméséből készül, ez az egyik legdrágább olaj, ezért marokkói aranynak is nevezik. Esszenciális zsírsavakat (Omega 3 és 6) és...

Kód: 1634
Specmaz
2 690 Ft –3 %
2 600 Ft

A Specmasť krémet szibériai fenyőből és hangyasavból hozták létre, hogy gyorsan enyhítse a fájdalmat különböző helyzetekben.

Kód: 1361
$(document).on('ready ShoptetDOMAdvancedOrderLoaded ShoptetCartUpdated',function(){ $(".usr-extra-delivery-add-text").html("(csak a Packeta keresztül)") $.colorbox.resize(); })