Szállítás és Fizetés

Szállítás


A legkedveltebb kézbesítési módszer a Csomagküldő szolgáltatás. Egy szélesen szétterjedt kiadópont hálózatról van szó, melyek közül kiválaszthatja az Önhöz legközelebb találhatót. A legnagyobb előnye az, hogy a szállítmányt akkor veszi át a csomagot, amikor az Önnek megfelel, és nem akkor, amikor a futár ki tudja szállítani.
Ezenkívül ez a szállítás ingyenes: 14 000 Ft feletti vásárlások esetén. A szállítás ára: 995 Ft.


Egy másik szállítási lehetőség az Express One futárszolgálaton keresztül történő kézbesítés. Ez a szállítás gyors és kényelmes. E-mailben, SMS-ben és a telefonon keresztül, közvetlenül az Express One futárral, értesítik Önt a kézbesítésről. Lehetőség van a futárral történő kézbesítésre. A szolgáltatás ára: 2230 Ft.


Az utolsó lehetőség a Magyar Posta útján történő szállítás. Stabil és éves tanúsítással rendelkező nemzeti kézbesítőről van szó. Futár által szállított és a szolgáltatást tartalmazza az ár: 2225 Ft.

herbatica_doprava


Fizetés


Fizethet nálunk készpénzzel is az áru átvételekor. Ennek a szolgáltatásnak az ára:1050 Ft.


Továbbá, fizethet nálunk teljesen kényelmes és biztonságos módon is a GoPay fizetőkapu segítségével. Ez a fizetési mód biztonságos és gyors, ezért ajánljuk. Előnye, hogy költségmentes.


Személyes átvétel az Ön közelében. Kártyás fizetés az egyes átvételi helyeken lehetséges.
A 14 000 forint feletti megrendelések esetén egy apró ajándékot kap tőlünk, figyelmességként. 14000 Ft feletti ingyenes szállítás a Csomagküldő szállítási lehetőségre vonatkozik.