Csapatunkról

Kis családi vállalkozás vagyunk, amely 1991 óta foglalkozik bolti eladással. A Herbatica-t olyan embereknek hoztuk létre, akik jelen korukban komolyan kezdték venni a szépség az egészség és a természet egyetemes fontosságát, más szóval – tudatosabbak lettek. A megfelelő idő 2015 körül jött el, és azóta a Herbatica sok mindent túlélt. A Herbatica márkának köszönhetően jobban megérthetjük bolygónk szépségét, de mindannyiunk szépségét is. 

Támogatjuk a körforgásos gazdaságot, az egészség, az étrend, az étkezés és az élet alternatív megközelítését. Tevékenységünk középpontjában a szépség, az egészség és a természet kapcsolata áll, ami nem más, mint maga az élet. Hisszük, hogy a minőségi életet a konzum idején csak tudatos fogyasztással tudjuk megőrizni.

Felfedezünk

A körülöttünk lévő világ tele van szépségekkel. Soha nem szűnő élvezet a világ teljes megtapasztalása az összes érzékszervünkkel. Nem tudunk betelni az ámulattal. Fel kell fedeznünk! Folyamatosan felfedezzük a körülöttünk lévő embereket és lehetőségeket. Kifogyhatatlanok.

Válogatunk

Csak olyan gyártókat választunk ki, akik hitelesek, sajátos arccal, történettel és közeli közösséggel rendelkeznek. Megvan a mesteri hozzáértésük és a becsületük. Merészen mennek a piacra. Az élet megtanított arra, hogy válogassuk meg a társainkat. 

Kommunikálunk

Minden, amit megtudunk az élet fenntarthatóságáról, megosztjuk Önökkel. Biztosítjuk, hogy minden termék, amely elküldésre, csomagolásra és szeretettel teli átvételre vár, megérkezzen a megfelelő címre. Olyan emberekről van szó, akik elég tudatosok ahhoz, hogy csak azt vegyék el a környezettől, amire valóban szükségük van.

°°°°°°°°°°°°

Kövesse blogunkat, ahol csak a legérdekesebb információkat szolgáltatjuk a gyógynövények világából. Itt gyakorlati tanácsokat kap az alternatív étrend-kiegészítők használatáról, termékismertetőket, de a sportesemények világában zajló eseményekről is beszámolunk Önnek.

Van Instagram és Facebook oldalunk is, és rendszeres hírleveleket is kézbesítünk. Kövessen be minket a hálózatokon, vagy iratkozzon fel, hogy ne maradjon le semmiről. 

Ügyfeleink értékelése

Érdekli, hogy vevőink hogyan vélekednek rólunk? Büszkék vagyunk arra, hogy ügyfeleink elégedettek velünk. Itt található az áruház értékelése, itt található a Heuréka értékelése .

Kapcsolat

Az email címünk melyen tanácsot kérhet: szia@herbatica.hu

Minden nap online vagyunk hétfőtől péntekig 12:00-től 16:00-ig.

°°°°°°°°°°°°

Ha üzleti ajánlata van számunkra, javaslata a fejlesztésre, közös fejlesztést ötlet, vagy érdekli a nagykereskedelmi együttműködés, vegye fel velünk a kapcsolatot itt.

Örömmel várjuk Önt, függetlenül attól, hogy milyen formában szeretné velünk felvenni a kapcsolatot.  

Internetes áruház üzemeltetője:

Herbatica s.r.o.
Komenského 20
Piešťany 92101
Slovensko

IČO: 50 176 374

DIČ: 2120 198 454
IČ DPH: SK2120 198 454

Áfa fizetők vagyunk.

FELELŐS SZEMÉLY A KAPCSOLATFELVÉTELÉRT:

Juraj Gajdoš

Kukčínova 5

Piešťany 92101

juraj@herbatica.sk

00421 905 790 776