Bajkáli csucsóka

A bajkáli csucsóka (Scutellaria baicalensis) egy kivételes növény. A Bajkáli régióban, a Távol-Keleten és Észak-Kínában terem.

#ShowMore#

Az ajakosvirágúak családjába tartozó gyógynövény, amelynek magassága 30–60 cm, gazdag elágazó, szögletes szárú és lándzsa alakú, egész levelekkel. A gyökere általában kb. 2 cm vastag, felületén barna, vágásán sárga.

A bajkáli csucsóka felhasználási köre nagyon széles. A bajkáli csucsókát gyógyszerként használják a magas vérnyomás csökkentésére és a vér koleszterinszintjének normalizására. Nyugtatóként is hat az idegrendszer funkcionális rendellenességei esetén, továbbá álmatlanság és ingerlékenység esetén. Ezenkívül ez a növény kiváló antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik, és védi a májat. 

További jellemzői:

  • antioxidáns hatású,
  • javítja az immunitást,
  • javítja a szervek- agy, pajzsmirigy, vékonybél, vastagbél, prosztata, máj, szív, húgyhólyag, mellékvese, szem, máj, agyalapi mirigy, tüdő, gyomor, epehólyag, méh, petefészek, nyirok, vese és lép működését.
  • Kedvezően és nyugtatóan hat az idegrendszerre 
  • Kedvezően befolyásolhatja a lyme-kór kezelését, a máj és a vese regenerációját, 
  • hozzájárul a keringési rendszer megfelelő működéséhez
  • segít a kimerültségben és a fáradtságban, a stressz miatti álmatlanságbanösszesen 3 termék
Bajkáli csucsóka tea - Lekraset - 50 g
3 620 Ft –4 %
3 460 Ft

A bajkáli csucsóka tea segít a magas vérnyomás, az idegrendszeri rendellenességek kezelésében.

Kód: 3745
Šišiak bajkalský
3 880 Ft

A Bajkáli csukóka a Bajkál térségében, a Távol-Keleten és Kína északi részén őshonos kivételes növény, általában nyugtató hatású gyógynövény. Támogatja a mentális egyensúlyt,...

Kód: 1153
baikal helmkraut wurzelextrakt 40 tabletten
5 855 Ft

A Bajkáli csukóka a Bajkál térségében, a Távol-Keleten és Kína északi részén őshonos kivételes növény, általában nyugtató hatású gyógynövény. Támogatja a mentális egyensúlyt,...

Kód: 3410
$(document).on('ready ShoptetDOMAdvancedOrderLoaded ShoptetCartUpdated',function(){ $(".usr-extra-delivery-add-text").html("(csak a Packeta keresztül)") $.colorbox.resize(); })