Vese övek, derék övek

Derékfájástól, ízületi, vese vagy nemi betegségtől szenved? Valódi báránygyapjúból készült vese öveket kínálunk, amelyek gondoskodnak a fájdalom csökkentésérőlés a száraz melegről.

#ShowMore#

A nálunk talált veseszíjak báránygyapjúból készülnek, ami létrehozza a száraz hőt. Ennek köszönhetően a veseöv csillapítja a különféle fájdalmakat (hátfájás, menstruációs fájdalom), megelőzi a megfázást és pozitívan hat a húgyúti problémákra. A báránygyapjúból készült veseöv erősíti a hátat és pozitív hatással van a húgyúti problémákra is. A deréköv tökéletesen másolja a testet és megőrzi testének arányait.

A deréköv mindennapi viseletre alkalmas, télen és nyáron egyaránt. A báránygyapjú képes szabályozni a hőt és a páratartalmat, és könnyen karbantartható.

 

összesen 2 termék
ladvinovy bledy produktovka1
14 315 Ft-tól

A vesevédő báránygyapjú öv nemcsak felmelegít, hanem hátfájás, menstruációs fájdalom és húgyúti problémák esetén is segít. Tökéletesen formálja a testet is, ennek köszönhetően...

Kód: 3674
ladvinovy hnedy produktovak1
7 960 Ft

A vesevedő gyapjú öv nemcsak felmelegít, hanem hátfájás, menstruációs fájdalom és húgyúti problémák esetén is segít. Tökéletesen formálja a testet is, ennek köszönhetően erősíti...

Kód: 3673