Étkezési olajok
Kód: 0823
Kód: 2220
Kód: 0619
Kód: 0617
A dióolaj táplálkozási szempontból nagyon értékes. Ennek oka elsősorban a magas fehérje-, szénhidrát-, B-, D-, E-, K-, C-vitamin, kolin, ásványi anyagok (kálium, magnézium, vas,...
Kód: 0512
A homoktövis vitaminokban gazdag, így a belőle nyert olaj vitaminizáló, gyulladáscsökkentő, antibakteriális hatással van a sebgyógyulásra.
Kód: 3226
Kód: 0618
Kód: 1619
Kód: 0513
Kód: 0510
A növényi étkezési olajok egyre népszerűbbek, ma már a legtöbb helyen kapható tökmagolaj, lenmagolaj és kendermagolaj. Mindegyiknek egyedi íze és más-más hatása van. Éppen ezért szeretnénk Önökkel megismertetni olyan különleges olajokat is, amelyek még kevésbé ismertek.