Előnyös készletek lábdagadás ellen

Cukorbeteg, vagy visszeres panaszoktól, lábdagadástól szenved, és éjszakánként kellemetlen görcsökkel ébred a vádlijában? Különösen nyáron, amikor olyan ruhákat viselünk, amelyek testi hibáink egy részét is felfedik, mint például a repedezett, piros-lila erek a lábunkon, az úgynevezett "seprűvénák" stb., ez sok kellemetlenséget okozhat, és az önbizalmunkat is csökkentheti. Mi azonban megtaláltuk a módját, hogy ezt elkerüljük :)

#ShowMore#

Hogy kellemesebbé tegyük a mindennapjait, praktikus készleteket készítettünk a lábdagadás ellen, amelyek segítenek visszanyerni a szép és egészséges lábakat, és enyhítik a kellemetlen tüneteket, amelyek gyakran kísérik a cukorbetegeket, a túlsúlyosokat és a terjedelmes lábú embereket.
A szettek speciális, antibakteriális kezelésű és testre szabott zoknikból állnak a feszesebb lábakért, valamint egy piócakivonatot tartalmazó vénakrémből, amely bizonyítottan hatásos a visszerek és a vénás elégtelenség kezelésében és főleg megelőzésében. A készlet összeállításakor a piócák gyógyító hatásáról szóló hagyományos ismeretekre támaszkodtunk, összhangban a hirudoterápia - piócákkal történő kezelés - nevű elismert gyógymóddal.
3 féle készlet áll rendelkezésre - a zokni méretének megfelelően választhat L(35-38), XL(39-42) és XXL(43-48) méretű készletet.
Műtét után is nyúlhat hozzájuk. Csökkentik a duzzanatot és a fájdalmat, lerövidítik a felépülési időt, és gyorsan visszanyerheti formáját.

A duzzanat elleni lábszárkészletek segítséget nyújtanak:

- Visszeresség és vénás elégtelenség.
- lábdagadás esetén
- műtét utáni felépülés
- az erek és vénák sérült felületének helyreállítása
- cukorbetegség
- trombózis után

Kényelmes lábdagadási készleteinknek köszönhetően minden évszakot élvezhet lábfájdalom és duzzanat nélkül. Nyugodtan nyerje vissza önbizalmát, és szerezze meg a megérdemelt kényelmet.

összesen 4 termék
hasznos készlet a lábdagadás ellen - zokni és krém piócakivonattal
10 105 Ft

A költséghatékony készlet L (35-38) méretű, speciális lábdagadás elleni zokniból áll, amely a terjedelmes lábú vagy cukorbetegek számára készült, valamint egy hatékony...

Kód: 4319/L
Lábdagadás ellen - zokni + vénás krém, méret. XL- Herbatica
10 105 Ft

A költséghatékony készlet speciális, XL-es méretű (39-42), lábdagadás elleni zokniból áll, amely a terjedelmes lábúaknak vagy cukorbetegeknek készült, valamint egy hatékony...

Kód: 4319/XL
Lábdagadás ellen - zokni + vénás krém, méret. XXL- Herbatica
10 105 Ft

A költséghatékony készlet a lábdagadás elleni speciális zokniból áll, XXL-es méretben (43-48), terjedelmes lábúaknak vagy cukorbetegeknek, valamint hatékony piócakivonatot...

Kód: 4319/XXL
Szett pikkelysömörre - Kartalin krém és Masticha probiotikumokkal és prebiotikumokkal - Herbatica
28 175 Ft

Két egyedülálló termékből álló készlet, amely hatékony természetes összetevőkkel támogatja a pikkelysömör és más bőrproblémák tüneteinek kezelésében és megszüntetésében. A...

Kód: 4376