NAMMAN MUAY

A Namman Muay a világhírű thaiföldi gyógyszergyár, a Devakam Apothecary Hall termékcsaládja. A cég több mint 85 éve a professzionális, amatőr sportolók és a fizikailag aktív lakosság számára életet megváltoztató termékek fejlesztésére, gyártására és értékesítésére összpontosít.

#Showmore#

logo-Namman Muay

Bepillantás a Nammen Muay történetébe

A Devakam Apothecary Hall céget - a Namman Muay márka gyártóját - 1930-ban alapították Bangkokban. Alapítója, Thongtos Intratat – egy szenvedélyes bokszrajongó – a Namman Muay kenőcsöt (krémet) eredetileg a bokszolók számára fejlesztette ki, hogy gyorsabban bemelegítsenek és a legjobb teljesítményt nyújtsák a bokszmeccs előtt. Az illóolajok és a helyi gyógynövények receptje hosszú évek óta családi titok, és nemzedékről nemzedékre, kizárólag szóban adták tovább. Ez a termék hivatalosan csak 1960-ban jelent meg a piacon, mint az első boxkenőcs.

A Namman Muayt gyakran a thai bokszhoz – a Muay Thaihoz – hozzák összefüggésbe, de állítólag Thongtos nyugati boksz iránti szeretete miatt jött létre. Terméke Pone Kingpetch thai ökölvívó teljesítménye után vált népszerűvé, aki 1960-ban volt az első thai WBC ökölvívó világbajnok. Hua Hinben szobrot építettek a tiszteletére.

A Namman Muay bokszolók körében elért sikere után a termék más sportágakban is elterjedt, különösen a gyors izomtréningben kifejtett nagyszerű hatása miatt. 1960 óta, kereskedelmi forgalomba kerülése óta a Muay Thai sportág szerves részét képezi, összetételét folyamatosan fejlesztik. A Namman Muay ma már az egész világon ismert, de még mindig Thaiföldön készül helyi és gondosan válogatott alapanyagokból.

A Namman Muay termékek kivételes tulajdonságaikról ismertek. Ezek tartalmazzák:

  • Gyors izombemelegítés: Ideális azoknak a sportolóknak, akiknek gyors és hatékony izomfelkészítésre van szükségük teljesítmény előtt.
  • Fájdalomcsillapítás: Segítenek az izom- és ízületi fájdalmakban, javítják a mobilitást és enyhítik a kényelmetlenséget.
  • Gyulladáscsökkentő hatások: Eugenolt tartalmaznak, amely erős gyulladáscsökkentő és antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik.
  • Természetes összetétel: Hagyományos thai gyógynövény-gyógyászaton alapulnak, és kiváló minőségű hatóanyagokat tartalmazó alapanyagokból készülnek.

 

A Namman Muay, amely egykor a bajnokok védnöke volt, most mindenki számára elérhető.

A Namman Muay termékcsalád termékei, amelyek a regeneráló aktív krémen kívül regeneráló olajat is tartalmaznak praktikus roll-on kiszerelésben, ma már nemcsak a profi sportolók körében népszerűek, hanem a fizikai és fizikailag megterhelő emberek közt is népszerűek.  A mozgásszervi rendszerre gyakorolt ​​jótékony hatásait sok idős és mindazok is értékelik, akik ízületi fájdalmaktól vagy izommerevségtől szenvednek. A Muay márkájú termékek a világ bármely jó gyógynövényboltjában megtalálhatók. És ezentúl a Herbatica eshopunkban is.

Tapasztalja meg a Namman Muay által kínált megkönnyebbülést, és javítsa jólétét a mindennapi életben.
Legyen bajnok kedvenc sportjában!

Ár

7830 Ft12045 Ft
1783012045
összesen 2 termék
NAMMAN Muay CBD Cryo Roll On regeneráló olaj CBD-vel 75 ml
Újdonság
12 045 Ft

Ezt a CBD-t és boswellia kivonatot tartalmazó, helyreállító hatású olajat egy hagyományos thaiföldi recept ihlette. Összetétele és hatása hasonló, mint az ugyanattól a gyártótól...

Kód: 4579
Muay Namman aktív regeneráló krém 100g
Újdonság
7 830 Ft

Muay krém ideális mindazok számára, akik szeretnék enyhíteni az izomfeszültséget és az ízületi merevséget. Akár sportoló , akár fizikai munkát végez, vagy csak a kor...

Kód: 4578

Oldal 1/ 1 - összesen 2 termék