Ivan tea

IVAN-TEA valójában a fűzfa szárított levele (lat. Epilobium angustifolium), amelyben az északi bolygófélen honos növény virágai is lehetnek bele keverve. Július végén szép halvány virágokkal virágzik, nagy csoportjai pedig erdei tisztások, rétek vagy ritka erdők díszei. Általában 50-150 cm magas. A levelek világoszöldek, lándzsás alakúak, finom csúccsal végződnek. Ennyit a bölcs herbáriumról.

#ShowMore#

Miért hívják a fűzfát IVAN-TEA-nak?

Különböző források többféle magyarázatot készítettek, nekem a következők a legérdekesebbek: A fűzfa levelei három fűzfalevélre emlékeztetnek, oroszul pedig a fűz "ívá" mondják innen csak egy lépés az IVAN-TEA Ivan felé - tipikus orosz név, amely gazdag, bátor, erős, gyönyörű, fiatal, vonzó - egyszóval férfias. Amikor az emberek korábban igazolták, hogy a fűzfõzet fogyasztása támogatóan hat a szexuális potenciára, ez a növény IVAN-TEA-vá vált.

Mire jó az elfeledett IVAN-TEA?

A fűz összetételéből kiindulóan: csersav, nyálka, cellulóz, C-vitamin, vas, réz, mangán, kálium, kalcium, titán, molibdén, tanninok és illóolajok.

A részletes kutatások eredményei egy szélesebb körű listát hoztak a hasznos anyagokról, de az itt felsoroltak a legfontosabbak, mert nekik köszönhetően az IVAN-TEA:

  • gyulladáscsökkentő hatása van (C-vitamin)
  • gyógyító hatással van a gyomor és a belek irritált nyálkahártyájára (segíti a gyomor- és nyombélfekélyt)
  • egyes elemek tartalmának köszönhetően segít a prosztata megbetegedésekben és az impotencia problémáiban (nem helyettesíti az ilyen betegségek klasszikus kezelését)
  • gyengéd nyugtatóként hat idegesség esetén, alkalmas túlzottan irritált emberek számára, nyugtató hatása van és javítja a hangulatot
  • migrén és fejfájás
  • vashiány

Ha érdekli a hagyományos orosz orvoslás, olvasson többet erről ebben a cikkben.

összesen 6 termék
Ivan Tea - Firma Kima
Ivan Tea - Firma Kima
Jelenleg nem kapható
1 730 Ft-tól

Az Ivan tea az orosz orvoslás öröksége, ezt a teát elsősorban férfiak problémáinak kezelésére használják. Hatékony a húgyúti és a nemi szervek betegségeinek kezelésében, gyomor...

Kód: 0763
ivan
2 210 Ft –5 %
2 110 Ft

Az Ivan tea gyulladáscsökkentő és nyugtató hatást fejt ki az idegrendszerre. Gyomorfekély és nyombélfekély esetén alkalmazzák. A gyomor gyulladása esetén, amelyet a gyomornedv...

Kód: 3368
VOJ 5304
3 665 Ft

A hagyományos orosz orvoslás kivételes teája, az "élet elixírje", A-, B-, C-, PP-vitaminokat és másokat tartalmaz.

Kód: 3329
VOJ 5305
3 665 Ft

A hagyományos orosz orvoslás kivételes eperízű Ivan teája, az úgynevezett "életelixír".

Kód: 3332
VOJ 5303
3 665 Ft

A hagyományos orosz orvoslás kivételes eperízű Ivan teája, az úgynevezett "életelixír".

Kód: 3331
VOJ 5306
3 665 Ft

A kivételes Ivan tea a homoktövissel a hagyományos orosz orvoslás, az úgynevezett "életelixír".

Kód: 3330