Fogkrém homoktövis olajjal - védő - 75ml- Ecodenta

Kód: 3414
1 050 Ft
Jelenleg nem kapható
Várható kézbesítés:
21.10.2022
A tétel elfogyott…

Természetes homoktövis olajjal dúsított fogszuvasodás gátló paszta. Védi a fogakat, megakadályozza a fogszuvasodás kialakulását és hatékonyan eltávolítja a fogkövet.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Természetes homoktövis olajjal dúsított fogszuvasodás gátló paszta. Védi a fogakat és megakadályozza a fogszuvasodást, hatékonyan eltávolítja a fogkövet. Napi két alkalom alaposa fogmosás ezzel a fogkrémmel, kiváló gondozást és megfelelő védelmet nyújt a fogainak egész nap.

Aktív hatóanyagok:

  • Homoktövis olaj: védi az ínyt és a fogzománcot, és egészségesen tartja a fogakat. Megakadályozza a fogszuvasodás kialakulását.

 

Használata: Vigyen fel kis mennyiségű pasztát a kefére, majd körkörös mozdulatokkal 2 percig mossa fogait.

Összetevők:

Mennyiség: 75 ml

Származási ország: EU

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Az Ecodenta márka alatt kínált termékek a modern tudomány és a természet kombinációját képezik.

 #ShowMore#

Ezen termékeket a Litván Orvostudományi Egyetemmel együttműködésben fejlesztették ki és fogorvosok által tesztelik hatékonyságukat. Az egyes termékeket mindig kiválasztott növények hatóanyagai gazdagítják, amelyek gyorsan és nagyon kíméletesen segítik a fogakkal vagy az ínyekkel kapcsolatos problémák kiküszöbölését.

Ezen termékek természetes kalcium (kalident) forrással is rendelkeznek, amely gyógyítja a repedéseket és a sérült fogfelületeket, megakadályozza a fogszuvasodást és természetes fertőtlenítő hatással rendelkezik. Ezenkívül a teavigo hatóanyagot is tartalmaznak, amely a zöld teába is megtalálható, és amelynek pozitív hatásait tudományosan is bizonyították. Ennek az anyagnak antibakteriális hatása van, megvédi a fogakat a fogkőtől és hosszú ideig tartó frissességet biztosít. A termékek természetes anyagokból készülnek, amelyek egészségesek és nem károsak a környezetre. A paszták nem tartalmaznak habképző vagy koptató komponenseket, peroxidot, SLS-t vagy parabéneket.

Screenshot_20200608_172030 (1)              Screenshot_20200608_171725 (1)