Citrom ízű cukorkák Manuka mézzel MGO™ 400+, 65g

Kód: 1730
4 720 Ft
Raktáron (1 db)
Várható kézbesítés:
28.5.2024

A cukorkák 100% természetes összetevőket tartalmaznak, tartósítószerek és színezékek nélkül.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A manuka méz és citrom egyedi kombinációja közkedvelt termék a gyermekek és felnőttek körében egyaránt.

Az Új-Zélandi BIO30™ propolisz és a Manuka méz MGO™ 400+ egyedüli kombinációja segít a torokgyulladás és megfázás esetén.

  • kézi csomagolás
  • 100% természetes összetevők
  • adalékanyagok és színezékek nélkül
  • gluténmentes és nem tartalmaz mogyoróféléket
  • alkalmas vegetariánusoknak számára is

1730

Gyermekeknek nem ajánlott 2 éves korig. Két éven felülieknél is meggondolandó a cukorka belélegzése miatt.

 CSOMAGOLÁS: 65g 

Tapasztalataink alapján, mivel a méhek a propoliszt a kaptár fertőtlenítésére használják, így az a világon az egyik legsterilebb hely, bátran ajánljuk ezeket a cukorkákat.

 Manuka méz MGO™ 400+

Az Új-Zélandi Manuka méz az egyetlen 100% természetes termék a világon, amely kitűnik a metilglioxál hatóanyag tartalma miatt.

A Drezda-i Egyetem kutatócsoportja  megállapította, hogy a metilglioxál a legfontosabb összetevője a Manuka méznek, ezért is olyan különleges.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

A Manuka Health Új-Zéland Társaság az egyik legnagyobb exportőre magas minőségű Manuka méznek.

#ShowMore#

Tudományos vezetője és úttörője az MGO™ kutatási módszernek. Elsőként vezette be a Manuka méz kereskedelmi nevet, amely a metilglioxál mérés módszerén alapszik - MGO™ (od roku 2008).

Az Manuka méz MGO™ elnevezés előnyei:

  • Tudományos - Pontos és megbízható rendszer a Manuka méz védjegy a metilglioxál szint mérésének, amely bármelyik laboratóriumban ellenőrizhető.
  • Ellenőrzött - Az MGO™ Manuka méz minden gyártási száma, tétele tesztelve és hitelesítve van, ami garantálja a minimális metilglioxál szintet, amely a csomagoláson egyértelműen fel van tüntetve.
  • Érthető - Az MGO™ Manuka méz 400+ garantálja a minimális 400mg metilglioxál szintet 1kg Manuka mézben.

A Manuka Health Új-Zéland minden egyes Manuka mézet tesztel a legmagasabb minőség és tisztaság megőrzésésnek érdekében, melyet az Új-Zélandi Te Awamutban található gyárban biztosítanak a legmodernebb technológia felhasználásával.

Ez a komplex rendszer biztosítja a Manuka méz követését, biztonságos eljutását a méhésztől a világ minden pontjára, egészen a bolti regálokig. Minden összetevőnek, amelyet a Manuka Health Új-Zéland termékei tartalmaznak, meg kell felelniük az előírt normáknak, szabályoknak, hogy biztosítva legyen a bioaktív anyagok mennyisége.

A Manuka Health Társaság egyben az UMFHA egyesület tagja is, amely egyesíti a Manuka méz védjeggyel rendelkező termelőket 1074 engedélyszám alatt.