Fényvédő krém Neutral parfüm nélkül SPF 20, Bio - Eco Cosmetics - 100 ml

Kód: 2292
5 520 Ft
Jelenleg nem kapható
Várható kézbesítés:
15.6.2022
A tétel elfogyott…

100% -ban természetes BIO fényvédő SPF 20 olívaolajjal és természetes ásványi szűrőkkel, rendkívül érzékeny és gyermeki bőr számára.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Ez az Eco Cosmetics 100% -ban természetes parfümmentes napkrém 20-as védő SPF-faktorral az extra érzékeny és a baba bőrére szolgál.

Hatóanyagok:

  • olívaolaj, amely ápolja a bőrt és megakadályozza annak kiszáradását.
  • 100% -ban természetes ásványi szűrők az UVA és UVB napfény elleni azonnali védelem érdekében.

A teljes UVA-védelmet a titán-dioxid UV titán-dioxid speciális változata biztosítja, amelyet kifejezetten erre a célra alakítottak ki. Nincsenek vegyi szűrők, nanotechnológiák, mesterséges illatanyagok vagy kőolajszármazékok, mint a hagyományos fényvédőknél.

Minden Eco Cosmetics termék 100% -ban természetes, BIO minőségű és szigorú EcoCert tanúsítvánnyal rendelkezik. A márka abban a tekintetben kivételes, hogy a növényi összetevőkből származó BIO nyersanyagok aránya 95 - 100%, amit ebben az árkategóriában másként nem talál.

A használt olajok és illóolajok a Demeter minősítéssel rendelkeznek a biodinamikus mezőgazdaságban. CO2-semlegesek. És természetesen nem tesztelték állatokon, és nem tartalmaznak állati nyersanyagokat.

Összetétel:  

*az ellenőrzött biogazdálkodásból

Mennyiség: 100 ml

Származási ország: Németország

Tartalmaznak-e pálmaolajat az Eco Cosmetics termékek? Nem.

Közvetlenül a gyártótól van írásos visszaigazolást arról, hogy termékeikben nincs pálmaolaj vagy származékai. Az alapanyagokat úgy választják meg, hogy PO nélkül teljesen megkerüljék azokat. Ez még mindig nagyon ritka jelenség a kiváló minőségű természetes biokozmetikumok világában, mert ezt egyáltalán nem könnyű megvalósítani. Bizonyos alapanyagokat különböző olajokból lehet előállítani, és a nyersanyag-beszállítók általában nem képesek 100% -ban garantálni, hogy a PO-származékok nem lehetnek jelen az összetevőkben. Ezért az Eco Cosmetics márka olyan kedves nekünk - valóban következetesek.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés