Salt of the Earth timsó spraydezodor - 100ml

Kód: 2008
3 950 Ft
Raktáron (>10 db)
Mennyiség
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
Várható kézbesítés:
24.4.2024

Illat nélküli kristálydezodor spray-jünk ugyanolyan hosszú távú védelmet nyújt, mint a klasszikus dezodor, ám egyszerűsített alkalmazás formájában. A timsókristály az aloe vera és a japán lonc (lonicera japonica) növényi kivonattal együtt oldódnak fel a természetes forrásvízben. A dezodor nem tartalmaz vegyi anyagokat, parfümöket és egyéb adalékokat.

Részletes információ

Termék részletes leírása

 

Ezek a kristálydezodorok a tiszta természetes védelem elvén működnek. Az alkalmazás helyén vékony réteg sót hagynak - kálium-alum (timsó). Ezt az anyagot évszázadok óta használják dezodorként. Megakadályozza a hónaljban szagot okozó baktériumok szaporodását anélkül, hogy elzárná az izzadási mirigyeket. A teste továbbra is megszabadul a veszélyes szennyeződésektől, kellemetlen szag nélkül.

A nem toxikus és hipoallergén kő a test bármelyik részére alkalmazható. Ha problémái vannak kellemetlen lábszaggal a természetes kristálydezodorral ez a probléma megszűnik az Ön számára. Egyszerűen dörzsölje meg a beáztatott lábakat a kővel, amely finom szűrőt hagy a hatásos lúgos sóból, amely kiküszöböli a nem kívánt baktériumokat. Távolítsa el a baktériumokat - szüntesse meg a szagokat.

Garanciák, amelyek a dezodor megvásárlásával érkeznek:

  • Illat nélküli dezodor
  • Alkalmas vegánok számára
  • A termékeket nem tesztelték állatokon
  • Nem hagy kellemetlen fehér foltokat
  • Nincs homeopátiás kezelés elleni kontra-indikatív hatása
  • Könnyen alkalmazható - pumpás spray

Űrtartalom: 100ml

1456

Lejárati dátum: felbontás után 24 hónapon belül fel kell használni

Amennyiben többet szeretne megtudni a dezodorról és annak hatásairól, olvassa el, hogyan teszteltük a szilárd alumínium dezodort timsóból, az egész cikk itt található.

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

A márka weboldala: Salt Of The Earth

A természetes kristálydezodorok (dezodorok) a tiszta természetes védelem elvén működnek. Az alkalmazás helyén vékony sóréteg marad - potasium alum (Timsó por).

#ShowMore#

Ezt az anyagot évszázadok óta használják dezodorként. Megakadályozza a hónaljban szagot okozó baktériumok szaporodását anélkül, hogy elzárná az izzadási mirigyet. A teste továbbra is megszabadul a veszélyes szennyeződésektől, de kellemetlen szag ezúttal elmarad. 

A természetes kristálydezodor (dezodor) egy tiszta, nem mérgező és hipoallergén kő, amelyet a teste bármelyik részén használhat. Ha problémái vannak kellemetlen lábszaggal, természetes kristálydezodorral vagy dezodor spray-el, meg tudjuk szüntetni ezen problémáját. Egyszerűen csak dörzsölje be az átázott lábakat ezen kővel, amely finom és hatásos lúgos só réteget hagy lábain, amely kiküszöböli a nem kívánt baktériumokat. Távolítsa el a baktériumokat - szüntesse meg a szagokat.

A természetes kristálydezodorok (dezodorok) nem tartalmaznak: alumínium-klórhidrátot, parabéneket, alkoholt, parfümöket, ásványolajokat, hajtóanyagokat (spray-ben sűrített gázokat), triklosan-t.

A klasszikus ásványi dezodor előnyei: 

100% természetes anyagokból készül

Nem tartalmaz alumínium-klórhidrátot, parabéneket se alkoholt

100% parfümmentes 

Nőknek, férfiaknak, vegetáriánusoknak és vegánoknak egyaránt alkalmas

Hosszantartó hatást biztosít

Nem hagy fehér foltokat

A termék nem volt állatokon tesztelve

Homeopatikus gyógyítás mellett is alkalmas a használatra.