Fehér fenyőgyanta emulzió MUDr. A.S. Zalmanova

Kód: 0876 0878 Kérjük, válasszon változatot
7 915 Ft 9 010 Ft 7 915 Ft-tól
Raktáron (>10 db) Jelenleg nem kapható Kérjük, válasszon változatot
Balenie
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
Várható kézbesítés:
22.7.2024 8.8.2024 Kérjük, válasszon változatot

Tiszta és kiváló minőségű gyantaolajat tartalmaz ricinusolajjal keverve. Az olajsav többszörösen
telítetlen zsírsavakat tartalmaz, aktívan megköti a szabad gyököket. Lassítja az öregedési
folyamatokat, hozzájárul a méreganyagok bőrön keresztüli eltávolításához. Segít csökkenteni a
vérnyomást, a trombózist és a reumát. Növeli a megfázásokkal és az influenza szezonnal szembeni ellenállást.

Megfelelően kiegészíti a magas 
vérnyomás kezelését, növeli a
megfázásokkal és influenza szezonnal
szembeni ellenállást.
Jó állapotban tartja a bőrt, megváltoztatja
a narancsbőr megjelenését, fokozza a szexuális
erőt, jótékony hatással van a zsíranyagcserére.

Alkalmas: magas vérnyomás,
trombózis, reuma, ideggyulladás,
exostosis, erős
fájdalomcsillapító
hatású, izomerősítő, öntisztulásra
serkenti a bőrt

Részletes információ

Termék részletes leírása

Teljes specifikáció:
 • A szív- és érrendszeri keringési rendszer, beleértve a kapillárisokat is
 • Érrendszeri betegségek
 • A mozgásszervi rendszer betegségei (ízületi gyulladás, arthrosis)
 • Vesebetegségek
 • Májbetegségek
 • Nőgyógyászati ​​betegségek
 • Cukorbetegség
 • Fogyás, narancsbőr
 • A szervezet fiatalítása

 

Egy személy genetikai életkorát 120 évre számítják. A legújabb kutatások azt mutatják, hogy az emberi szervezet minden problémájának kezdete és a legtöbb betegség kiváltó mechanizmusa a hajszálér vér mikrocirkulációjának táplálkozási zavara. A sejt egy szervezet funkcionális egysége. Minden egyes sejt egészsége az, ami kifejezetten befolyásolja egészségünket és a test összes szervének hatékonyságát. Saját létének biztosítása érdekében a sejtnek egyszerre kell táplálnia magát és meg kell szabadulnia a salakanyagoktól. Ezeket a funkciókat a vér biztosítja, amely a kapilláris hálózaton keresztül kapcsolódik minden szervhez és szövethez. A hajszálerek a legkisebb véredények, amelyek a test minden sejtjéhez vezetnek, hálózatba burkolják az összes szervet. Ez a hálózat akkora, hogy ha egy ember hajszálereiből képletesen egy hosszú szálat hoznánk létre, akkor hatszor körbejárná az egész földgömböt. A szervezet vérének 80%-a folyamatosan a kapillárisokban (hajszálerekben) van. A kapillárisok permeabilitásának zavara a szervezet bármely patológiájának alapvető oka lehet. Életműködése során a kapilláris hálózat eltömődik salakanyagoktól, méreganyagoktól, a véráramlás erősen lelassul, helyenként teljesen leáll. A sejtek nem kapnak oxigént és megfelelő tápanyagokat. Így nem tudják visszavezetni a szén-dioxidot vagy az anyagcsere salakanyagait. A sejtek megmérgeződnek és elpusztulnak. Ez a folyamat az életkorral romlik. Az elhalt sejtekből és kiszáradt (alvó) hajszálerekből egész szigetek képződnek a szövetekben. Gyorsan beindul a szabad gyökök termelése, amelyek még jobban károsítják a hajszálereket és a szerveket. Ezek a folyamatok minden szervben végbemennek - a tüdőben, szívben, májban, vesében, agyban, az ízületek porcos szöveteiben... Ez az öregedés és a betegségek kiváltó oka. Ugyanezek a változások mennek végbe a bőrben is, és saját szemünkkel látjuk az öregedés eredményét. A kapillárisok áramlásának javításával lassíthatjuk vagy megállíthatjuk a betegségek kialakulását, sőt minden sérült szövet regenerálódását is megkezdheti.

 

Kapilláris terápia – Dr. Zalmanov módszere

Zalmanov orvos volt az egyik első olyan elmélet alapítója, amely arról szól, hogy a kapillárisokban javítja a vér mikrokeringését, ezáltal meggyógyítja az összes szervet és megfiatalítja az egész emberi testet. 1920-ban August Krog dán fiziológus felfedezte a kapilláris vérkeringés rendszerét, amellyel megmutatta a helyes utat az ember gyógyulásához és megfiatalításához (Nobel-díjat kapott). Dr. Zalmanovot nagyon érdekelte az a gondolat, hogy a hajszálerek megfiatalításával lehet komplex betegségeket kezelni és sikeresen küzdeni az öregedés ellen. Zalmanov kidolgozta a gyógyfürdők eljárását, speciális, fa gyantás terpentinből készült emulzió hozzáadásával. Párizsban Dr. Zalmanov megnyitotta első klinikáját. Ahol minden felfedezését nagy sikerrel felhasználta. A Zalman-féle kapilláristerápia szenvedélyes népszerűsítője a francia egészségügyi miniszter lett, aki külön engedélyt adott ki a terpentinfürdők használatára (GH, D, 16889 és C V 23008). Jelenleg a Zalman gyógyfürdőket sikeresen használják Olaszország, Németország, Svájc és Oroszország gyógyfürdőiben.

 

A gyantás terpentin - amelyből terpentinolajat nyernek - a tűlevelűek gyantájából származik, amely a természetben begyógyítja a sebeiket. A terpentinolaj emulgeálása terpentin emulziót hoz létre, amely receptorok millióit stimulálja és irritálja. Képes megnyitni az "alvó kapillárisokat", helyreállítani a véráramlást a szervekben. Ily módon a sejtek ismét megfelelő mennyiségű oxigént és tápanyagot kezdenek kapni. A terpentin emulziók használata elképesztő gyógyító hatást mutatott. A legtöbb, korábban gyógyíthatatlannak tartott betegség visszahúzódni kezdett. Dr. Zalmanov első, Párizsban megnyílt klinikájának kétszáz betege tapasztalta a kezelés befejezését követően magas hatékonyságát. Az ízületi gyulladással együtt az öregedést is lassították (75 év felettiekről beszélünk). Ezt a módszert kapilláris terápiának nevezték el.

 

A gyantafürdőket kétféle emulzióval 
végezzük - fehér és sárga, amelyek
eltérő hatással vannak a szervezetre.
 • A fehér emulzió egy emulgeált típusú gyantaolaj. A vérkapillárisok „megnyitása” mellett azok ritmikus összehúzódását és tágulását is előidézi. A fehér fürdő nem növeli a hőmérsékletet, nem okoz erős izzadást és erősebb serkentő hatást (bőr bizsergő érzést) biztosít, ami megnyitja a hajszálereket, növeli a szervek, szövetek oxigén- és tápanyagellátását. A fehér emulzió növeli az artériás nyomást.

 • A sárga emulziót speciális módon állítják elő. Tiszta és kiváló minőségű gyantaolajat tartalmaz ricinusolajjal és olajsavval keverve. Az olajsav többszörösen telített zsírsavakat tartalmaz (a bőrön keresztül szívódik fel), és aktívan megköti a szabad gyököket. Lassítja a sejtekben zajló öregedési folyamatokat és ezáltal az egész szervezet öregedését, hozzájárul az anyagcsere-folyamatok normalizálásához. A toxikus anyagcseretermékek heves égetését okozza a kapilláris hálózatban (tiszta hajszálerek), és hozzájárul a méreganyagok eltávolításához a bőrön keresztül (aktív izzadás segítségével), valamint a vesén és a májon keresztül. A sárga oldat csökkenti az artériás nyomást. 

 • A vegyes fürdő fehér és sárga emulzió tulajdonságaival és még mással rendelkezik. A nyitott kapillárisokon keresztül indukálja a vér aminosavakkal való ellátását, valamint egy élettanilag hatékony anyag - a hisztamin, amely részt vesz a szervezet fontos folyamatainak szabályozásában. Elősegíti a zárt vérkapillárisok tágulását, hozzájárul az erekben a véráramlás normalizálásához, elindítja a szervezet önszabályozásának és öngyógyításának fiziológiai reakcióit. A vegyes fürdő nem növeli és nem csökkenti az artériás nyomást, így fokozott és csökkent artériás nyomású betegeknél egyaránt alkalmazható. A vegyes fürdőket az egyén egyéni egészségi jellemzőinek figyelembevételével választják ki – pl. 5 ml fehér emulzió + 5 ml sárga oldat.

 

Összetevők: fenyőgyanta, ricinusolaj, 
víz, olajsav, gyanta terpentin

HASZNÁLAT: 

A fürdést általában este, lefekvés előtt 2-3 órával végezzük. Az utolsó étkezést 2 órával a fürdés előtt kell elfogyasztani. Töltse fel a fürdőkádat körülbelül 150 liter meleg vízzel, melynek hőmérséklete maximum 36-37 °C legyen. Az olyan érzékeny területeket, mint a hónalj, az ágyék és a nemi szervek, valamint a bőr felületi sérüléseit fürdés előtt vazelinnel lehet kenni.

Az első fürdéshez 10 ml emulziót használunk. 1-2 liter forró vízben (60-70 °C) elkeverjük. A víz tejfehér/sárga színű lesz. Az oldatot meleg vízzel fürdőbe öntjük és intenzíven keverjük. A fürdő hőmérsékletét 36-37 °C-on kell tartani! A fürdő hossza 15 perc. Az eljárás után nem öblítünk le! Törülközővel finoman szárítjuk meg a testet, csak kivételesen zuhanyozhatunk szappan nélkül.

Javaslat: a fürdőt kétnaponta használjuk, váltakozva sárga és fehér emulzióval. A fürdőt hosszabb időközökkel is használhatja, pl. minden második vagy harmadik napon, de legalább heti 2 fürdés szükséges.

A fürdés során az ember könnyed, kellemes bizsergő érzést érezhet, ez ún "várható hatás". Ez azt jelenti, hogy az "alvó" kapillárisok elkezdenek kinyílni, rugalmasságuk és áramlási kapacitásuk nő. Ha 5-7 fürdés után nem érez enyhe bizsergő érzést, akkor az emulzió mennyiségét 15 ml-re kell növelni. Bizsergést érezhet bizonyos helyeken (kézben, lábban) vagy az egész testén. Ha az oldat 15 ml-re való növelése után sem érzi a "várt hatást", növelje a mennyiséget 20-25 ml-re. Ha fürdés közben bizsergést érez, ne növelje az oldat mennyiségét. A stabil terápiás hatás kialakulásához 15-30 fürdő kúrán kell keresztülmenni. Ezután 2-3 hónap szünetet kell tartani, és a kurzust ezután megismételhetjük. 70 évesnél idősebb betegeknél az oldat mennyisége 10 ml/150 l víz.

Javasolt fürdőciklus normál nyomáson:

 1. 1.nap – Fehér gyanta vagy vegyes fürdő
  2.nap - szünet
  3.nap – Sárga gyantafürdő
  4.nap - szünet
  5.nap – Fehér gyantafürdő vagy vegyes fürdő
  -Így tovább a szükséges fürdőszám eléréséig.
 2.  

Figyelmeztetés: ügyeljen a víz hőmérsékletére és az oldat mennyiségére. Ne merüljön a fürdőbe a fejével. Kerülje a szembe jutást. Hagyja abba a fürdőt, ha fájdalmat érez a szív területén. Magas vérnyomás esetén ne használjon fehér emulziós fürdőt, csak sárga és vegyes emulziót használjon. Használjon fehér és vegyes emulziós fürdőt alacsony vérnyomás esetén. Ízületi fájdalmak erősödése vagy enyhe testhőmérséklet-emelkedés esetén nincs ok a fürdő lemondására. Csak tartson 1 hét szünetet, majd folytassa csökkentett emulziótartalommal.

Ellenjavallatok: a fürdők ellenjavallt 
súlyos bőrbetegség és az egyes összetevők
egyéni intoleranciája esetén.
Súlyos egészségügyi problémák esetén mindig
forduljon orvoshoz a termék
használatával kapcsolatban.

Csomag tartalma: 250ml

Származási ország: Oroszország

Alexander S. Zalman (1875-1965) kiemelkedő orosz orvos volt. Egész életen át tartó munkája hatalmas hozzájárulást jelentett a természetes gyógymód fejlődéséhez. Zalman 3 orvosi diplomát kapott Oroszországban, Németországban és Olaszországban. Folyékonyan beszélt 5 világnyelven, életét az orvosi kutatásnak és az orvostudománynak szentelte. A legnagyobb európai városok számos klinikáján dolgozott. Balneoterápiát tanult Kneipp orvos szerint Erb Valinski professzornál. 3 könyvet írt, melyekben a krónikus betegségek kezelésének eredményeit írta le valós kutatások alapján. Elméletének alapja a kapilláris rendszer, amely minden betegség kialakulásának és kezelésének alfája és omegája. Sárga és fehér gyanta emulziós kezelési módszere kiváló eredményeket mutatott, és a francia Egészségügyi Minisztérium is elfogadta.

 

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Természetes gyógymódok
Problém: Chudnutie
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Ezt a mezőt ne töltse ki:
5
MA Szerző | 26.2.2023
A termékhez NEM érkezett magyar nyelvű leírás. Így a termék használhatatlan számunkra és annak is akinek vettük. Erre sajnos egyáltalán nem figyel a cég. Fogyasztóvédelmi jogszabályok írják le a magyar nyelvű tájékoztató szükségességét! Többször rendeltem már tőlük - egyszer sem volt magyar nyelvű leírás….

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: