Vishnevsky balzsam a bőr revitalizálására - Altajvitamini - 30g

Kód: 0817
2 230 Ft
Jelenleg nem kapható
Várható kézbesítés:
19.6.2023
A tétel elfogyott…

A balzsamnak fertőtlenítő és baktériumölő hatása van, segíti a bőr megújulását.Részletes információ

Termék részletes leírása

Gyógyítja a sebeket, égési és fagyási sérüléseket. Megfelelő, sőt kimondottan ajánlott a dekubittól, felfekvési sebektől szenvedő betegek számára.

Használati útmutatás: naponta 5-6 alkalommal ajánlott a problémás terület bekenése, majd kötszerrel való átkötése.

Figyelmeztetés: ne használja, amennyiben valamelyik összetevőre allargiás.

Tömeg: 30g

Származási hely: Oroszország

 

2015 óta foglalkozunk az orosz orvoslással, ez alatt az idő alatt a tapasztalat megmutatta, hogy melyek a legjobb termékek.

Hallottak már a Hamvaskéreg gombáról és a Múmioról? És a cédrusról? Ezek mind a tradicionális orosz orvoslás szerves részei. 

Ha szeretne többet megtudni az orosz orvoslásról, ebben a cikkünkben részletesebben írunk róla.

Ennek a speciális balzsamnak az eredete szorosan összefügg az orosz orvoslás professzorával Alexander Vasiljevics Visnevskivel. Azon kívül, hogy Kazánban működött, Németországban és Franciaországban is tevékenykedett, ahol a novokain érzéstelenítő hatását tanulmányozta a nehezen gyógyuló gennyes sebek gyulladásos folyamataira.

Az Oroszországba való visszatérése után Moszkvában dolgozott, ahol a gyógyítás részeként kombinálta a novokainnal való sebtisztítást az enyhén folyékony balzsampakolással.

Ennek a balzsamnak a fő összetevői a nyírkátrány és a xeroform (bizmut tribrómfenolát), ricinusolajjal és linimenttel  kiegészítve - ezek az anyagok fokozzák a sebek körüli vérkeringést, ezáltal meggyorsítják a gyógyulás folyamatát.

A betegek gyógyításában nagyon jó eredményeket ért el, azonban a híres olajbalzsam elterjedése a fiának, Alexander Alexandrovics Visnevskijnek köszönhető, aki katonai sebészként vett részt az 1941-1945-ig tartó Nagy Hazafias háborúban.

A készítmény hosszú évekig volt része az otthoni elsősegély készletnek a volt Szovjetúnióban, és a mai napig keresleti cikknek számít a sebgyógyítás terén.

Még mindig ,,nemzeti" balzsamnak számít Oroszország területén, főleg az idősebb generáció körében. A  www.pubmed.gov  szerint 15 fajta baktérium ellen hatásos. 

Oroszország területén a következő cégek gyártják ezt a balzsamot: Altajvitaminy, Jaroslavskaja farmfabrika, Zeljonaja Dubrava,

Moskovskaja farmfabrika 

 

Források:

www.youtube.com/watch?v=79tYjKyYn6A&ab_channel=%D0%9C%D0%B8%D1%8

https://www.asna.ru/product/vishnevskogo_liniment/ 
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Ezt a mezőt ne töltse ki:
5
GR Szerző | 24.9.2021
Nagyon elégedett

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:
$(document).on('ready ShoptetDOMAdvancedOrderLoaded ShoptetCartUpdated',function(){ $(".usr-extra-delivery-add-text").html("(csak a Packeta keresztül)") $.colorbox.resize(); })