Vishnevsky Bőr Revitalizáló Balzsam - 30g - HealthNA

Kód: 4378
3 365 Ft
Raktáron (>10 db)
Várható kézbesítés:
25.6.2024

A V. Vishnevsky orvosprofesszor hagyományos receptje szerint készült balzsam. V. Vishnevsky ricinusolajjal és nyírfakátránnyal gyorsítja a szövetek regenerálódását. A balzsam hatékony segítő a sebek, égési sérülések és felfekvések, valamint a fagyás okozta fekélyek kezelésében. Antiszeptikus és antibakteriális összetevőket tartalmaz, elősegíti a bőr természetes száradását és revitalizációját. Alkalmas a hólyagok megelőzésére is.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Vishnevsky balzsam a sérült bőr gyors regenerálódásához és védelméhez

Kényeztesse bőrét A. V. Vishnevsky bevált receptje szerint készített balzsammal. Vishnevsky. A ricinusolaj és a nyírfakátrány nagyszerű hatóanyag-kombinációja, amely felgyorsítja a szövetek regenerálódásának folyamatát és gyorsabb gyógyulást biztosít. Tökéletesen táplálja a sérült bőrt. Regeneráló és szárító hatású, és tökéletesen tisztítja a bőr faggyúmirigyeit. Megbízhatóan megakadályozzák a bőr átnedvesedését.
A balzsam alkalmas sebek, égési sérülések és nyomási sebek kezelésére.
Adszorbeáló és szárító hatásának köszönhetően a balzsam használható megelőzésként is. Ugyanakkor kiváló védelmet nyújt a fájdalmas hólyagok megjelenése ellen.

 

A krém/balzsam széleskörűen alkalmazható. A bőrre gyakorolt pozitív hatásait a következő esetekben is lehet használni:


Használat módja: Naponta 1-2 alkalommal, vagy szükség szerint vékonyan kenje fel a balzsamot az érintett bőrfelületre. 


Figyelmeztetés:
Gyermekek elől elzárva tartandó
. Ne használja, ha egyénileg intoleráns vagy túlérzékeny bármely összetevőre. Allergiás reakciók esetén hagyja abba a készítmény alkalmazását és forduljon orvoshoz.

Tárolás: Száraz és sötét helyen, gyermekek számára elérhetetlen helyen, 25 ºC alatti hőmérsékleten tárolandó . Tartsa távol a közvetlen napfénytől.

csomag tartalma/kapacitása: 30g

Származási ország: Lettország

 


Mit mondanak vásárlóink?

Vásárlóink visszajelzései erről a balzsamról pozitívak. Különösen értékelik a gyógyulás gyorsaságát az általuk kipróbált más elérhető bőrápolási termékekhez képest.
Többen közülük megosztották tapasztalataikat, olvassa el bővebben.


Érdekes tények és történelem:

Ennek a különleges balzsamnak az eredete Alekszandr Vasziljevics Visznyevszkij orosz orvosprofesszorhoz kötődik. Kazanyi munkássága mellett Németországban és Franciaországban is volt munkalátogatása, ahol a Novokain nevű érzéstelenítő szer hatását tanulmányozta a nehezen gyógyuló gennyes sebek gyulladásos folyamatainak kezelésében.
Oroszországba való visszatérése után Moszkvában dolgozott, ahol kidolgozott egy kezelési rendszert az ilyen állapotokra, amely a sebek Novokainnal történő tisztítását és az azt követő kötszerek felhelyezését kombinálta egy híg állagú balzsammal. A balzsam fő gyógyhatású összetevői a következők voltak nyírfakátrány axeroform (bizmut-tribromofenolát), kiegészítve ricinusolajjal és timfölddel, egy olyan anyaggal, amely irritáció révén fokozza a véráramlást a seb körül és felgyorsítja a gyógyulási folyamatot.

Nagyon jó eredményeket ért el a betegek kezelésében, de olajbalzsamját csak fia, Alekszandr Alekszandrovics Visnyevszkij tette híressé, aki a Nagy Honvédő Háború (1941-1945) alatt katonai sebészként dolgozott, és sok életet mentett meg az ezzel a balzsammal készült kötszerek erős antibakteriális hatásának köszönhetően.
A készítmény hosszú éveken át a volt Szovjetunióban a háztartási gyógyszeres szekrények része lett, és manapság a nehezen gyógyuló sebek, felfekvések, égési sérülések, gennyes fekélyek vagy problémás gennyes pattanások kezelésében keresett, támogató gyógymódként. Alapos és rendszeres sebtisztítással együtt igazán megbízható segítő.

Az Orosz Föderáció (RF) területén még mindig a "nemzeti" balzsam, amelyet különösen a középső és az idősebb generáció nem tolerál. 15 baktériumtípusra van állítólag hatással.

Források:www.asna.ru,www.pubmed.gov

5
2x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Ezt a mezőt ne töltse ki:
5
HM Szerző | 9.6.2024
Nagyon hálás vagyok hogy megismerhettem ezt a terméket! Rendkívülien jó sérülésre.
5
HM Szerző | 30.5.2024
Rendkivülien elégedett vagyok!

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: