A járványhelyzetre való tekintettel és az azzal összefüggő intézkedéseknek köszönhetően a Csomagküldő szolgálat ideiglenesen felfüggesztődik. A Futárszolgálat azonban továbbra is problémamentesen működik.

ORTO lábkrém száraz bőrkeményedésre - 75ml MedikoMed

Kód: 1096
Újdonság Tipp
Nincs értékelés
Márka: MedikoMed
3 675 Ft
Raktáron (24 db)
Várható kézbesítés:
19.1.2021

Puhítja a megkeményedett bőrt és megkönnyíti annak eltávolítását mindenféle külső károsodás nélkül. Táplálja és puhítja a bőrt, megakadályozza a repedéseket, megszünteti a kellemetlenségeket. A gyógynövénykivonatok és a krémében jelenlévő illóolajok keratolitikus, gyulladáscsökkentő és szagtalanító hatásúak.Részletes információ

Termék részletes leírása

Összetevők: water extract of flax seed, distilled glycerin, oil linen, ivy extract, oil hazel, fatty alcohols, C16-C18, emulsifying wax, glyceryl monostearate, dimethicone, ceteareth-20, castor oil, beeswax, birch extract, citric acid, lemon essential oil, geranium essential oil, thoroughwax extract, chamomile extract, rosemary essential oil, methyl paraben, propyl paraben, diazolidinyl urea, propylene glycol, Kuril tea extract.
Aplikáció: Minden nap vigye fel a krémet a letisztított láb felületre, azon területekre, ahol a bőrkeményedés jelen van. 1-3 nap elteltével, amikor a megkeményedett bőr megpuhul, óvatosan távolítsa el habkővel vagy egyéb speciális kaparóval. Mielőtt ezt megtenné, áztassa a lábait meleg vízbe. Szükség esetén ismételje meg az eljárást mindaddig, amíg a bőrkeményedés teljesen le nem válik. Megelőzésként hetente egyszer ajánlott használni.
Figyelmeztetés: Egyéni allergia az olaj egyes összetevőire.
Mennyiség: 75ml
Származási ország: Oroszország