ORTO lábkrém száraz bőrkeményedésre - 75ml MedikoMed

Kód: 1096
4 130 Ft
Raktáron (52 db)
Várható kézbesítés:
25.1.2022

Puhítja a megkeményedett bőrt és megkönnyíti annak eltávolítását mindenféle külső károsodás nélkül. Táplálja és puhítja a bőrt, megakadályozza a repedéseket, megszünteti a kellemetlenségeket. A gyógynövénykivonatok és a krémében jelenlévő illóolajok keratolitikus, gyulladáscsökkentő és szagtalanító hatásúak. 

Részletes információ

Termék részletes leírása

A száraz bőr egyenetlen terhelést okoz a lábfejben és új tyúk szemeket képez, kellemetlenséget és fáradtságot okoz járás közben (különösen télen vagy kényelmetlen cipő viselésekor). A láb bőre elveszíti rugalmasságát, megreped, ami növeli a gombás fertőzés kockázatát. Az Orto krém hatékonyan puhítja a durva bőrt, és megkönnyíti annak eltávolítását a bőr sérülése nélkül. Táplálja és puhítja a bőrt, megakadályozza a repedéseket, megszünteti a kellemetlen érzéseket.

Aplikáció: Minden nap vigye fel a krémet a letisztított láb felületre, azon területekre, ahol a bőrkeményedés jelen van. 1-3 nap elteltével, amikor a megkeményedett bőr megpuhul, óvatosan távolítsa el habkővel vagy egyéb speciális kaparóval. Mielőtt ezt megtenné, áztassa a lábait meleg vízbe. Szükség esetén ismételje meg az eljárást mindaddig, amíg a bőrkeményedés teljesen le nem válik. Megelőzésként hetente egyszer ajánlott használni.
Figyelmeztetés: Egyéni allergia az olaj egyes összetevőire.
Mennyiség: 75ml
Származási ország: Oroszország

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: