Bambusz szívószálak - Herbatica

Kód: 1654/10 1654/6 Kérjük, válasszon változatot
5 390 Ft 2 990 Ft 2 990 Ft-tól
Raktáron (56 db) Raktáron (22 db) Kérjük, válasszon változatot
Počet kusov v balení
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
Várható kézbesítés:
1.12.2022 1.12.2022 Kérjük, válasszon változatot

Minden szívószálat bambusznádból faragtak ki, amelyet fenntartható bambuszerdőkből származik Kínában. Komposztálható. Ragasztók és felületkezelés nélkül. A szívószálak pamut zacskóban vannak.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Használat: A szívószálak törhetetlenek és többször használhatók. Csak öblítse le vízzel, és korlátlan ideig használhatja őket.

A mi természetes bambusz szívószálainkat kézzel lehet mosni, vagy a mosogatógépbe.

Figyelem: Nem alkalmas hosszú távú vízbe merítésre.

Anyaga: 100% bambusznád. A moso bambusz (Phyllostachys edulis) fajtát bambusz termékek előállítására használják. Remek anyag. Ennek a fának egyes fajai naponta akár 1 métert is megnőnek, ugyanazon a területen több oxigént termelnek, mint más fák, nincs szükségük peszticidekre és egyéb vegyszerekre az érés támogatásához. És a belőle származó termékek természetesen teljesen lebonthatók.

Méretek: 

  • a hossza: cca 20 cm
  • a szélessége: 0,7 - 1,2 cm

Származási hely: Kína 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Igen, valóban így van, a Herbatica ma már márkanévnek számít.  A Herbatica egy kis családi vállalkozás, amely a legjobb minőségű, gyógynövény alapú készítmények gyártásával, forgalmazásával és viszonteladásával foglalkozik.  

#ShowMore#

Termékeink, ügyfeleink számára mindig hozzáadott értékkel bírnak. Kínálatunkban többek között hidegen sajtolt természetes olajokat találhat, mint például a hidegen sajtolt argán olaj, és a hidegen sajtolt fügekaktusz olaj. Azonban talalható itt a Hagyományos orosz Ivan szálas tea is, a Természetes marokkói ghassoul agyag, a hidegen sajtolt cédrusdió melléktermék, a BIO rózsavíz és a széles spektrumú CBD cseppek is. Mindezek az egészséges természetes termékek ökológiai csomagolással rendelkeznek.