Fluoridmentes fogkrém érzékeny fogakra - Ecodenta - 100ml

Kód: 2246
Nincs értékelés
Márka: Ecodenta
2 730 Ft
Raktáron (9 db)
Várható kézbesítés:
22.9.2020

Fogkrém, a nagyon érzékeny fogak és fogíny tisztására, természetes sóval és aloe vera-val.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Organikus, tanúsítvánnyal rendelkező fogkrém az érzékeny fogak és fogíny ápolására, természetes sóval és kálium-citráttal. Fluormentes. A fogérzékenységet kiváltó okok különfélék lehetnek: hőmérsékleti változások meleg és hideg ételek fogyasztásakor, édes ételekből kialakult savak stb.  

Aktív összetevők:

  • Kálium-citrát- segít létrehozni egy olyan védőréteget, amely megvédi az érzékeny fogakat a környezeti hatásoktól, csillapítja a fájdalomérzetet csökkenti a fájdalomból fakadó kényelmetlen érzést.
  • Aloe vera kivonat- nyugtatólag hat az érzékeny fogakra és fogínyre
  • - finoman tonizálja a szájnyálkahártyát. A fogkrémben található só enyhe sós ízt, míg a borsmenta frissességet kölcsönöz neki

Fogorvosok által ellenőrzött termék. Litvániában gyártott, tanúsítvánnyal rendelkező bio termék.

Alkalmazása: Tegyen megfelelő mennyiségű fogkrémet fogkeféjére és legalább 2 percen át mossa vele fogait. 

 

2246

Származási hely: EU

Nettó töltőtömeg: 100 ml

Az Ecodenta márka alatt kínált termékek a modern tudomány és a természet kombinációját képezik.

 

Ezen termékeket a Litván Orvostudományi Egyetemmel együttműködésben fejlesztették ki és fogorvosok által tesztelik hatékonyságukat. Az egyes termékeket mindig kiválasztott növények hatóanyagai gazdagítják, amelyek gyorsan és nagyon kíméletesen segítik a fogakkal vagy az ínyekkel kapcsolatos problémák kiküszöbölését.

Ezen termékek természetes kalcium (kalident) forrással is rendelkeznek, amely gyógyítja a repedéseket és a sérült fogfelületeket, megakadályozza a fogszuvasodást és természetes fertőtlenítő hatással rendelkezik. Ezenkívül a teavigo hatóanyagot is tartalmaznak, amely a zöld teába is megtalálható, és amelynek pozitív hatásait tudományosan is bizonyították. Ennek az anyagnak antibakteriális hatása van, megvédi a fogakat a fogkőtől és hosszú ideig tartó frissességet biztosít. A termékek természetes anyagokból készülnek, amelyek egészségesek és nem károsak a környezetre. A paszták nem tartalmaznak habképző vagy koptató komponenseket, peroxidot, SLS-t vagy parabéneket.

Screenshot_20200608_172030 (1)              Screenshot_20200608_171725 (1)