Báránygyapjú ülőpárna

Kód: 3675
7 800 Ft
Raktáron (25 db)
Várható kézbesítés:
4.10.2022

Kellemes, puha és különösen meleg ülőpárna a székre, fotelekre vagy autóba báránygyapjúból. A báránybőrből készült natúr otthoni kiegészítők luxust és egy kis természetet kölcsönöznek enteriőrjének.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Meleg, rehabilitációs üléspárna autóba, fotelre vagy székre 100% merinó báránygyapjúból készült, télen és nyáron egyaránt alkalmas. Hőszabályozó tulajdonságainak köszönhetően a báránygyapjú nyáron szabályozza a hőt és eltávolítja a nedvességet, télen pedig felmelegszik.

Az üléspárna dísze lesz otthonának, autójának, sőt akár kerekesszékek kiegészítőjeként is használhatja, mely tulajdonságainak köszönhetően hosszú ideig tud ülni. Nem kell aggódnia a ,,harapás,, nem kívánt érzésétől, a báránygyapjú nem irritálja az emberi bőrt. Ennek az anyagnak az előnye a hőszabályozó tulajdonsága, ami azt jelenti, hogy képes szabályozni az optimális testhőmérsékletet, és ezzel egyidejűleg a felesleges nedvességet a levegőbe tudja párologtatni.

A termék gondozása: Mosógépben a mosást nem javasoljuk, ha szennyezett, akkor professzionális vegytisztítóba kell vinni a terméket. A báránygyapjú termékek azonban nagyon könnyen karbantarthatók. A természetes lanolin tartalmának köszönhetően a gyapjú képes megtisztulni. Ezt a folyamatot támogathatja rendszeres kirázatással és friss levegőn való szellőztetéssel. Az anyag így megőrzi pelyhességét és puhaságát, eltávolítja a felesleges nedvességet a gyapjúból és csökkenti az atkák elszaporodását. A gyapjú természetes illata szellőztetéskor eltűnik.

Méretek: 40cmx40cmx3,5cm

Anyag: 100% merinó báránygyapjú

Származási ország: EU

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

A Gajumi egy szlovák beszállító, akivel több éve együttműködünk.

#ShowMore#

Ennek a cégnek a termékportfóliójából válogattunk Önnek juhgyapjút/báránygyapjút 
tartalmazó termékeket.
Ezek a termékek orvosi felhasználásra is alkalmasak menstruációs
fájdalom, hátfájás vagy húgyúti betegségek kezelésére.

Itt található:

  • gyapjú veseöv
  • báránygyapjú ülőpárna
  • és sok más.