Citromos gél a vízkőre - Tierra Verde - 750 ml

Kód: 03740
1 900 Ft
Raktáron (6 db)
Várható kézbesítés:
30.7.2021

Kiválóan működik kerámián, vízcsapokon, fürdőkádakon vagy WC-ken. A gélkonzisztencia lehetővé teszi a termék felvitelét és a hozzáférhetetlen helyeken történő hatást.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Citromos vízkő gél citrom illóolajjal vízkő és ásványi lerakódásokhoz. Remekül működik kerámián, vízcsapokon, fürdőkádakon vagy WC-kön. A gélkonzisztencia lehetővé teszi a termék felvitelét és a hozzáférhetetlen helyeken történő hatást.

Használati utasítás: Vigyen fel megfelelő réteg tisztítószert és hagyja hatni egy ideig. Ezután öblítse le vízzel, vagy törölje le szivaccsal. A citromsav oldja az ásványi lerakódásokat, a citrom-szilícium-dioxid fehérítő és fertőtlenítő hatású.

Összetétel: <5% citromsav, monohidrát <5% Lauril-glükozid, citrom-szilícium-dioxid (természetes parfümöt tartalmaz (d-dimonén, Pin-2 (10) -én))

Biztonság:
Figyelem. Súlyos szemirritációt okoz. Ha orvosi tanácsra van szükség, tartsa kéznél a termék dobozát vagy címkéjét.
Tartsa távol gyermekektől.
Kezelés után alaposan mosson kezet és az érintett testrészeket.
Viseljen védőszemüveget.
SZEMBE KERÜLÉS esetén: Óvatosan öblítse le vízzel néhány percig. Ha kontaktlencsét visel, és könnyen eltávolíthatóak, távolítsa el őket, és folytassa a szemöblítést. Ha a szemirritáció továbbra is fennáll: Orvoshoz kell fordulni.
Tartalmaz: d-limonént, béta-pinént.

Ártalmatlanítás: A fel nem használt tartalmat hígítsa vízzel, és öntse a csatornába. A használt csomagolást alapos öblítés után külön hulladékba dobja.
Kémiai minimalizmus: A gyógyszertárunk összetevőit úgy választjuk meg, hogy azok a lehető legkisebb terhet jelentenék az emberek és a bolygó egészségére. A termékek előállításához újjáélesztett vizet használunk. Az álatokon nem tesztelünk. Ez a termék nem tartalmaz kőolajszármazékokat, klórt, szintetikus parfümöket és színezékeket.

Csomagolás evolúció: Ez az üveg évekig szolgálhatja Önt, ha nagyobb csomagból vagy nem csomagolású üzletben tölti fel.

Ez a termék rendelkezik öko tanúsítvánnyal.

A víz keménysége tesztcsíkkal könnyen meghatározható.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: