Fényvédő krém SPF 30 rovar riasztóval, Bio - Eco Cosmetics - 100 ml

Kód: 2296
9 050 Ft –9 %
Fényvédő krém SPF 30 rovar riasztóval, Bio - Eco Cosmetics - 100 ml
9 050 Ft –9 % 8 260 Ft
Jelenleg nem kapható
Várható kézbesítés:
15.6.2022
A tétel elfogyott…

A BIO SPF 30 fényvédő krém védi a bőrt a nap és a napfény ellen, de védi a bőrt a szúnyogoktól és más szúró rovaroktól is.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Az Eco Cosmetics kifejlesztett egy kivételes, 100% -ban természetes napvédő krémet 30-as védő SPF-faktorral, amely a szúnyogok és más rovarok ellen is riasztóként működik.

Hatóanyagok:

  • olívaolaj - helyreállíthatja a bőr hidratáltságát
  • A gránátalma kivonat gondozza a bőrt és megakadályozza annak kiszáradását
  • 100% -ban természetes ásványi szűrők az UVA és UVB napfény elleni azonnali védelem érdekében

A teljes UVA-védelmet a titán-dioxid UV titán-dioxid speciális változata biztosítja, amelyet kifejezetten erre a célra alakítottak ki.

A rovar riasztó funkció azon a tényen alapul, hogy a csípős rovar az alkalmazott testkrémnek és illatának különleges összetételének köszönhetően nem ismeri fel a természetes emberi szagnyomokat.

Hogyan működnek rovar riasztó tulajdonságai?

Ennek a napkrémnek a rovar riasztó funkciója azon a tényen alapul, hogy a csípős rovar az alkalmazott testkrém és illatának különleges összetétele miatt nem ismeri fel a természetes emberi szagot.

Mint minden olyan termék esetében, amely illatot használ a rovarok elleni védelemhez, nem szabad megfeledkezni arról, hogy hatékonysága számos tényezőn alapul, mint például a felhordott mennyiség, saját szaga, páratartalma, szél vagy hőmérséklet. A védelem nagyon magas, de nem biztos, hogy 100% -os.

A védelem általában 1,5–2 óráig tart, ezt követően az olajat újra fel kell használni, mivel az illóolajok közben elpárolognak.

A termék gyermekek és érzékeny bőr számára is alkalmas. Alkalmazhatja a testre és az arcra is.

Nem tartalmaz szintetikus peszticideket, mint általános riasztószerek, és nem jelent veszélyt a környezetre.

Figyelem: Vigyázat, nem nyújt védelmet a kullancsok ellen.

Minden Eco Cosmetics termék 100% -ban természetes, BIO minőségű és szigorú EcoCert tanúsítvánnyal rendelkezik. A márka abban a tekintetben kivételes, hogy a növényi összetevőkből származó BIO nyersanyagok aránya 95 - 100%, amit ebben az árkategóriában másként nem talál.

A használt olajok és illóolajok a Demeter minősítéssel rendelkeznek a biodinamikus mezőgazdaságban. CO2-semlegesek. És természetesen nem tesztelték állatokon, és nem tartalmaznak állati nyersanyagokat.

 Összetétel:

* az ellenőrzött biogazdálkodásból

Mennyiség: 100 ml

Származási ország: Németország

Tartalmaznak-e pálmaolajat az Eco Cosmetics termékek? Nem.

Közvetlenül a gyártótól van írásos visszaigazolást arról, hogy termékeikben nincs pálmaolaj vagy származékai. Az alapanyagokat úgy választják meg, hogy PO nélkül teljesen megkerüljék azokat. Ez még mindig nagyon ritka jelenség a kiváló minőségű természetes biokozmetikumok világában, mert ezt egyáltalán nem könnyű megvalósítani. Bizonyos alapanyagokat különböző olajokból lehet előállítani, és a nyersanyag-beszállítók általában nem képesek 100% -ban garantálni, hogy a PO-származékok nem lehetnek jelen az összetevőkben. Ezért az Eco Cosmetics márka olyan kedves nekünk - valóban következetesek.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés