Eliksír Regeneráló krémbalzsam Fekete Nadálytő és Tőzegeper kivonattal- 75 ml

Kód: 2052
Nincs értékelés
Márka: Eliksír
2 510 Ft
Raktáron (16 db)
Várható kézbesítés:
5.3.2021

A krém, a mozgásszervek és a perifériás idegek orvosi és megelőző kezelések, valamint a mozgásszervek túlzott terhelése során alkalmazható.

Részletes információ

Termék részletes leírása

 

A krém, a mozgásszervek és a perifériás idegek orvosi és megelőző kezelések, valamint a mozgásszervek túlzott terhelése során alkalmazható.

Alkalmazása: Vigyen fel egy kis mennyiségű krémbalzsamot az érintett területre és masszírozza körülbelül 5 percig, amíg nem tölti el az adott részen kellemes melegség érzete. A hatás fokozása érdekében érdemes a fájdalmas testrészt gyapjú kendővel betekerni. A krémbalzsam rendszeres használatának hossza (néhány héttől egészen 6 hónapig), függ a fájdalom intenzitásától.

Figyelmeztetés:

  • A krém alkotóelemeivel szemben intolerancia léphet fel.
  • Kizárólag külső használatra.
  • Fennálló bőrbetegség esetén ne használja a készítményt.
  • Ne alkalmazza a készítményt nyálkahártyán, ekcémás területen, perforált fekélyeken, nyílt sebeken.
  • A termék szemmel, nyálkahártyával vagy sérült felülettel történő érintkezése esetén az érintett testrészt öblítse ki alaposan bő vízzel.
  • Gyermekektől elzárva tartandó.
  • Gyógyszernek nem minősülő készítmény. Használja az alkalmazásban leírtaknak megfelelően.

Származási hely: Ukrajna

Tárolja +5°C és +25°C fok közötti hőmérsékleten 

2052

Annak ellenére, hogy a márkanév nem felel meg a helyesírás szabályainak, a termék pontosan azt nyújtja, amit az elixír szó jelent: az egészség forrása.

Olyan anyagokat tartalmaz melyre szervezetünknek szüksége van, de nem képes előállítani: Ginko-biloba, Callisia fragrans, jojoba olaj, fehér MUMIO. Az összes itt felsorolt aktív összetevő segíthet az érrendszerrel (lábak duzzadása stb.), a bőrrel (Psorilam készítmény), a seb- és törésgyógyulással (MUMIA-t tartalmazó balzsamok) kapcsolatos különféle problémákban. Olyan nem hagyományos, de hatékony gyógyászati készítményeket is felhasznál, melyek más kultúrájú területeken ismertek (orvosi pióca kivonat, viperaméreg…).

„Minden segítség jól jön“-ez az állítás akkor is megállja a helyét, ha bizonyos betegségek vagy kellemetlen események kezeléséről és kiküszöböléséről van szó, amelyek kényelmetlenné teszik az emberi életet. Ez pedig egy jó ok arra, miért érdemes kipróbálnia a kínálatunkban szereplő termékeket.