Tibeti balzsam Valentina Dikula - 100 ml

Kód: 0705
5 520 Ft
Jelenleg nem kapható
Várható kézbesítés:
14.5.2024
A tétel elfogyott…

Az ízületek és a mozgásszervi balzsam hatékony eszköz az ízületek és a gerinc megbetegedéseinek megelőzésére, javítja az ínszalagok és az ínak szerkezetét és annak erejét. 

Részletes információ

Termék részletes leírása

Jellemzői a természetes többkomponensű készítmények, a nagy hatékonyság, az összetett hatás, a negatív mellékhatások hiánya. Tibeti gélbalzsam akadémikus V.I. Dikula, a hagyományos tibeti receptek alapján fejlesztették ki, hogy megakadályozzák a nem kívánt életkorral kapcsolatos változásokat. Helyi immunstimulációt és enyhe túlmelegedési hatást biztosít, javítja a táplálkozást és a vérkeringést. Segít kompenzálni a helyreállítási szerkezeti elemek korhiányát, serkenti a természetes regenerációs folyamatokat és fenntartja a funkcionális állapotot. Hosszan tartó hatása van, nem okoz negatív mellékhatásokat. A gyógynövények betakarítása és feldolgozása a hagyományos tibeti orvoslás módszereivel és elveivel összhangban történik, amely nemcsak a gyógyászati ​​anyagok és tápanyagok növényben való maximális felhalmozódásának időszakát veszi figyelembe, hanem a növekedés helye, a holdnaptár kedvező napját, valamint a napszak és az időjárási viszonyok is.

Aktív hatóanyagok: ginzeng, méhméreg, kapszaicin, gyömbér, aloe vera, echinacea, ginkgo biloba, mumio, kollagén, glükózamin-hidroklorid, kondroitin-szulfát.

Használata: Vigye fel a balzsamot az érintett letisztított bőrfelületre, és körkörös mozdulatokkal masszírozza körülbelül 3-5 percig, amíg a balzsam teljesen felszívódik. Ismételje meg naponta 2-3 alkalommal. Ezt követően hagyja nyugalmi állapotban és melegben. A használat időtartama 4-5 hét.

Összetevők: 

Mennyiség: 100ml

Tárolási feltételek: Tárolja 5 és 25°C között.

Származási ország: Oroszország

 

 

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

A Korolev Farm vállalat komplex termelési szolgáltatásokat kínálmegrendelésre, kezdve a recept elkészítésével és a megrendelés avevőnek történő kiszállításával.

#ShowMore#

A vállalat politikájának legfontosabb pillére a gyártott termékek minőségeés biztonsága, amelyeket a vevők egyedi igényei szerint készítenek el.Ebből következik, hogy a megrendelt termékek kiváló minőségűek, és akategóriákba tartozó termékek megfelelnek a biztonsági ésegészségvédelmi követelményeknek.Mivel a vállalat az egyedi vevői igényeknek megfelelően kínál termelést,minden vevő, a teljes gyártási folyamat során, megkapja a szükségesegyéni szolgáltatást.

Az egyénileg csomagolt termékeket mennyiség és forma szerint mégcsomagolják:

  • Dobozokba, csomagolásba vagy papírdobozba
  • Kartondobozba vagy szállításra szánt csomagolásba (raklap, ketrec,rekesz, ...)

A maximális hatékonyság érdekében a vállalatban rendelkezésére áll egyemberi erőforrás menedzser, aki az elejétől a végéig felügyeli éskoordinálja egy adott megrendelés teljes gyártási folyamatát. A KorolevFarmarnak saját akkreditált fizikai, kémiai és mikrobiológiailaboratóriumai, raktárkomplexumai, termelési létesítményei vannakfelállítva és felszerelve a nemzetközi szabványoknak megfelelően. Ha avevő azt kívánja, a vállalat a megrendelt termék gyártását a vevő sajátmárkaneve alatt kínálja, függetlenül attól, hogy az Orosz Föderációbólvagy külföldről származik-e. A Facebook gyártó oldala itt található.