Elixir krém Reumatizmus - ízületi problémák, mozgásszervi rendszer, gerincfájdalom, reumatikus megbetegedések - 75 ml

Kód: 0250
3 495 Ft
Jelenleg nem kapható
Várható kézbesítés:
14.6.2024
A tétel elfogyott…

A Revmatim egy masszázs krém, amely a méhméregnek köszönhetően egyedülálló gyógymód az ízületek, a mozgásszervi problémák, a gerincfájdalom és a reumás megbetegedések esetében.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Hatóanyagok: méh mérgek (jótékony hatások a reuma esetén), mumio (hegyi gyanta), tőzegeper kivonatok (gyulladáscsökkentő hatás), csípős paprika (melegítő hatású, javítja a vérkeringést), kukorica olaj, borokarügy kivonat

Használat módja: Vigye fel a krémet az érintett, fájdalmas területre naponta 1-2 alkalommal, és alaposan maszírozza a bőrbe. A gyorsabb hatás érdekében a fájdalmas területet a pamutkendővel takarja be

Vigyázat: Amennyiben allergiás a méhészeti termékekre, kérjük ne használja ezt a terméket. A krém egyes összetevői allergiás reakciót válthatnak ki. Ne használja nyálkahártyán vagy nyílt seben. Szembe ne kerüljön. A termék csak külső használatra alkalmas. 

0250

Tartalom: 75ml

Származási hely: Ukrajna

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Annak ellenére, hogy a márkanév nem felel meg a helyesírás szabályainak, a termék pontosan azt nyújtja, amit az elixír szó jelent: az egészség forrása.

#ShowMore#

Olyan anyagokat tartalmaz melyre szervezetünknek szüksége van, de nem képes előállítani: Ginko-biloba, Callisia fragrans, jojoba olaj, fehér MUMIO. Az összes itt felsorolt aktív összetevő segíthet az érrendszerrel (lábak duzzadása stb.), a bőrrel (Psorilam készítmény), a seb- és törésgyógyulással (MUMIA-t tartalmazó balzsamok) kapcsolatos különféle problémákban. Olyan nem hagyományos, de hatékony gyógyászati készítményeket is felhasznál, melyek más kultúrájú területeken ismertek (orvosi pióca kivonat, viperaméreg…).

„Minden segítség jól jön“-ez az állítás akkor is megállja a helyét, ha bizonyos betegségek vagy kellemetlen események kezeléséről és kiküszöböléséről van szó, amelyek kényelmetlenné teszik az emberi életet. Ez pedig egy jó ok arra, miért érdemes kipróbálnia a kínálatunkban szereplő termékeket.