Gyermek papucs barna - Kiko

Kód: 3629/16 3629/18 3629/20 3629/22 Kérjük, válasszon változatot
11 200 Ft –42 %
Papuče detské hnedé - Kiko
11 200 Ft –42 % 6 465 Ft
Raktáron Raktáron Raktáron Raktáron Kérjük, válasszon változatot
Méretek
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
Várható kézbesítés:
16.4.2024 16.4.2024 16.4.2024 16.4.2024 Kérjük, válasszon változatot

Kézzel készített gyermek papucs bárányprémből. A báránybőr papucs optimális hőszigetelőként működik a külső környezettel szemben, és fenntartja a testünk számára megfelelő hőmérsékletet.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Kiko egy papucsmodell, amelyet a baba kényelmét és biztonságát szem előtt tartva alkottak meg, hogy már élete első heteiben puha védelmet nyújtson a hideg ellen! Minden pár egyedi bőr gyermekpapucs kézzel készül, a legapróbb részletekre fektetve a hangsúlyt. A KIKO modellt a kis felfedező igényeit és biztonságát szem előtt tartva terveztük, így gyártásához természetes bőrt használtak, mely az allergiások számára is biztonságos és kiváló légáramlást biztosít, aminek köszönhetően a baba lába nem izzad és a kisgyermeknek több energiája van, hogy élvezze a világot.

Baby-friendly báránygyapjú egyedülálló tulajdonságokkal rendelkező töltelék. Magas fokú nedvszívó képességű és hipoallergén tulajdonságú anyag, melynek köszönhetően tökéletesen eltávolítja a nedvességet a papucs belsejéből. A természetes papucs kényelmes és biztonságos választás, amely melegen tartja babáját élete első heteiben. Válasszon natúr papucsot a babának!

HANDMADE. GYAPJÚ.

Méretek: 16-22

Mivel a papucsok a legjobb minőségű báránybőrből készülnek, első hordáskor kicsinek tűnhetnek. A papucsot legalább 5 napig kell hordani, amíg meg nem igazodik és a lábára ül.


Törődes: Itt mindent megtudhat a báránybőr és gyapjú papucsok törődesről.

Papucs mérettáblázat:

Származási ország: Lengyelország

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

A VANUBA egy lengyel cipőmárka, amely a természethez, a legmagasabb minőséghez és kényelemhez kapcsolódik. A báránybőrből készült kézi varrás nemcsak kényelmessé és tartóssá teszi a VANUBA otthoni cipőket, hanem egyet jelent a lassú élettel és a "hygge" életmóddal - a mindennapi élet örömének keresésével.

 

Vásárlóik egyedi dizájnjuk miatt választják a VANUBA termékeket, amelyeknek köszönhetően az otthoni cipők rendkívül stílusosak anélkül, hogy elveszítenék idilli helyi jellegüket. Sok VANUBA vásárló számára is fontos, hogy a cipők Lengyelországban készüljenek, és támogassák a helyi piacot. A VANUBA márka sikerének alapja a Nowý Targ-i Rusnak családi cég többgenerációs értékeire épül, amely több mint 25 éve a tapasztalatra, a hagyományokra és az évek során kifejlesztett saját technológiájára helyezi a hangsúlyt. Mindig ügyelve a legapróbb részletekre is – a legjobb minőségű bőr kézi kiválasztásától a gondos gyártási folyamaton át a tökéletes végtermékig. A VANUBA cipők kivételes kényelemérzetet adnak használóinak - felnőtteknek és gyerekeknek, ami a mindennapi jó közérzet, a testi ellazulás és a belső lelki harmónia alapja.
A márka sikerének mércéje nemcsak a cipők népszerűsége és a kialakult piaci pozíció, hanem mindenekelőtt a visszatérő vásárlók és ajánlások növekvő száma.