Gyermek papucs bézs - Oxford

Kód: 3630/24 3630/26 3630/28 3630/30 3630/32 Kérjük, válasszon változatot
10 830 Ft
Raktáron (2 db) Raktáron (2 db) Raktáron (2 db) Raktáron (2 db) Raktáron (2 db) Kérjük, válasszon változatot
Méretek
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
Várható kézbesítés:
6.7.2022 6.7.2022 6.7.2022 6.7.2022 6.7.2022 Kérjük, válasszon változatot

A valódi bárány gyapjúból készült puha baba papucs kézzel készült, és a baba lábához illeszthető.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Csak a legjobbat add gyermekének! Ezekben a bőr gyermekpapucsokban minden megtalálható, amire minden igényes kis lábnak szüksége van. Természetes anyagok és papucs azonnali fel- és levétele - mi mást kívánhatna? 

A báránybőr tulajdonságainak köszönhetően a papucs megakadályozza a baba lábának túlmelegedését és izzadását. Még órákig tartó viselet után is – még melegebb napokon is! A papucsok belseje bolyhos báránygyapjú béléssel van ellátva, ami nem irritálja az érzékeny bőrt, így problémamentesen, zokni nélkül hordhassa a papucsokat! A velúr talpa alkalmassá teszi őket alvásra. A kényelmes kialakítás a boka hosszában lehetővé teszi a cipő gyors fel- és lehúzását. Ugyanakkor a papucsok alkalmazkodnak a láb formájához, és megakadályozzák, hogy lecsússzon a lábról. Gyönyörű, kényelmes és rendkívül könnyű!

HANDMADE. BÁRÁNYGYAPJÚ.

Méretek: 24-32

Mivel a papucsok a legjobb minőségű báránybőrből készülnek, első hordáskor kicsinek tűnhetnek. A papucsot legalább 5 napig kell hordani, amíg meg nem igazodik és a lábára ül.


Törődes: Itt mindent megtudhat a báránybőr és gyapjú papucsok törődesről.

Származási ország: Lengyelország

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

A VANUBA egy lengyel cipőmárka, amely a természethez, a legmagasabb minőséghez és kényelemhez kapcsolódik. A báránybőrből készült kézi varrás nemcsak kényelmessé és tartóssá teszi a VANUBA otthoni cipőket, hanem egyet jelent a lassú élettel és a "hygge" életmóddal - a mindennapi élet örömének keresésével.

 

Vásárlóik egyedi dizájnjuk miatt választják a VANUBA termékeket, amelyeknek köszönhetően az otthoni cipők rendkívül stílusosak anélkül, hogy elveszítenék idilli helyi jellegüket. Sok VANUBA vásárló számára is fontos, hogy a cipők Lengyelországban készüljenek, és támogassák a helyi piacot. A VANUBA márka sikerének alapja a Nowý Targ-i Rusnak családi cég többgenerációs értékeire épül, amely több mint 25 éve a tapasztalatra, a hagyományokra és az évek során kifejlesztett saját technológiájára helyezi a hangsúlyt. Mindig ügyelve a legapróbb részletekre is – a legjobb minőségű bőr kézi kiválasztásától a gondos gyártási folyamaton át a tökéletes végtermékig. A VANUBA cipők kivételes kényelemérzetet adnak használóinak - felnőtteknek és gyerekeknek, ami a mindennapi jó közérzet, a testi ellazulás és a belső lelki harmónia alapja.
A márka sikerének mércéje nemcsak a cipők népszerűsége és a kialakult piaci pozíció, hanem mindenekelőtt a visszatérő vásárlók és ajánlások növekvő száma.

 

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés