Természetes hajfestékek

A haj a szépség koronája, és az egészséges, fényes és dús haj nem csak minden nő álma, hanem a férfiaknak is fontos a minőség és a megjelenés. A szintetikus anyagok és ammónia nélküli természetes hajfestékek ideális választás mindazok számára, akik a természet által kínált termékekkel szeretnék kényeztetni a hajukat.

#ShowMore#

 

A szintetikus hajfestékek egyik népszerű természetes alternatívája, amely tartós színt biztosít, növeli a haj volumenét és javítja a haj egészségét, a HENNA.
A henna egy természetes festék, amelyet évezredek óta használnak nemcsak a haj, hanem az egész test díszítésére - köröm és bőr színezésére is. A Lawsonia Inermis növény szárított leveleiből és szárából készül, amelyeket aztán porrá őrölnek. Túlnyomórészt Indiában és Észak-Afrikában nő. Napjainkban számos kozmetikai termék részévé vált, és egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Miért?

Mert a henna számos előnnyel jár, beleértve az egészségügyi előnyöket is. Az egyik jelentős a tisztasága és az egészségügyi előnyei.
A henna egy tisztán természetes anyag, amely nem tartalmaz olyan vegyi anyagokat, amelyek károsíthatják a hajat vagy megzavarhatják a fejbőrt. Éppen ellenkezőleg, a henna jelentősen segíthet a korpásodás elleni küzdelemben, enyhíti a viszketést és az irritációt, és javítja a haj általános állapotát. Ezért allergiásoknak vagy ekcémában szenvedőknek is alkalmas.
Mivel a henna nem hatol mélyen a hajba, hanem csak a haj felszínén hat ( rétegesen bevonja a hajat ), nem károsítja a haj szerkezetét. Ez megvédi a hajat a töredezéstől, minimalizálja a töredezett hajvégeket és erősíti azt.

A henna számos olyan hatóanyagot tartalmaz, amelyek szintén pozitív hatással vannak a haj növekedésére és erősítik a hajgyökereket. A fontosak közé tartoznak a tanninok, amelyek segítenek a haj pórusainak bezárásában, és ezáltal a hajhullás csökkentésében.
A henna pantoténsavat (B5-vitamin) is tartalmaz, amely segít javítani a haj minőségét, és elősegíti a haj növekedését is. A hennában szintén jelen lévő C- és E-vitamin antioxidáns védelmet nyújt, és megakadályozza az instabil szabad gyökök által okozott hajkárosodást.
A henna tartalmán kívül egyes természetes hajfestékek más természetes összetevőkkel, például gyógynövényekkel és olajokkal is dúsítottak, amelyek további előnyöket biztosítanak a haj számára, és fokozzák a hajra gyakorolt jótékony hatásukat. Kínálatunk népszerű természetes hajfesték összetevői közé tartozik az argánolaj, ricinusolaj, bojtorjánolaj vagy aloe vera lé stb.

Ha össze kellene foglalnunk a henna hajfestékként való használatának előnyeit, a következőket neveznénk meg a legjelentősebbek között:

 • segítség a hajhullás ellen
 • segít a korpásodás elleni küzdelemben
 • a haj táplálása, hidratálása és védelme a haj pusztulásától
 • színezés az otthon kényelmében + pénzügyi megtakarítások
 • Az árnyalatok variálhatósága és egymással való kombinálhatósága - az egyes színeket kombinálhatja egymással, és mindig egyedi és gazdag árnyalatot keverhet össze.
 • hosszan tartó henna 
 • biztonság és tisztaság - a henna általában nem okoz allergiás reakciókat
 • használata terhes és szoptató nők számára is alkalmas
 • ősz hajra is alkalmas


Bár a hennának nem csak előnyei vannak, hátrányai is, ha nincs is sok, mégis megemlítünk néhányat, amit szerintünk érdemes tudni:

 • időigényes - a henna felvitele némi ügyességet és munkabírást igényel, és hosszabb ideig tart, amíg a henna hatni kezd.
 • a hennának nincs világosító hatásaa
 • szintetikus festékekkel történő átfestésre való áttérés is problémásabb. Meg kell várni, amíg a haj visszanő, vagy le kell vágni a hennával festett hajat.

  Ha a természetes termékeket kedveli, és a kémiai hajfestékek kíméletes alternatíváját keresi, próbálja ki a kínálatunkban található természetes hajfestékek egyikét. A hennának köszönhetően egészséges, gyönyörű hajban gyönyörködhet, amelynek tartós színe sokáig tart.
összesen 13 termék
download
1 640 Ft

Krémes hennát és bojtorjánolajat tartalmazó hajfesték - "FEKETE" árnyalatban.

Kód: 2009
kremova henna popolova blond fitokosmetik
1 890 Ft

Krémes henna árnyalat "hamus szőke" természetes összetétellel a haj gyengéd festéséhez. Az ősz hajat is fedi. Nem tartalmaz ammóniát. Ezen kívül argán olajat tartalmaz, amely...

Kód: 4143
Indiai henna krém "CSOKOLÁDÉ" - Fitokosmetik - 50 ml
1 350 Ft

Regeneráló hajszín - CSOKOLÁDÉ árnyalat.

Kód: 3581
Indiai henna krém "Érett cseresznye" - Fitokosmetik - 50 ml
1 350 Ft

Regeneráló hajszín - ÉRETT CSERESZNYE árnyalat.

Kód: 3596
Indiai henna krém "Forró csokoládé" - Fitokosmetik - 50 ml
1 350 Ft

Regeneráló hajszín - FORRÓ CSOKOLÁDÉ árnyalat.

Kód: 3580
Indiai henna krém "Gesztenye" - Fitokosmetik - 50 ml
1 350 Ft

Regeneráló hajszín - GESZTENYE árnyalat.

Kód: 3579
chna krem indiska karamele 50 ml
1 350 Ft

Regeneráló hajszín - KARAMELL árnyalat.

Kód: 3584
mokka
1 350 Ft

Regeneráló hajszín - MOKKA árnyalat.

Kód: 3595
Indiai henna krém "Rezes" - Fitokosmetik - 50 ml
1 350 Ft

Regeneráló hajszín - REZES árnyalat.

Kód: 3583
Indiai henna krém "Sötétbarna" - Fitokosmetik - 50 ml
1 350 Ft

  Regeneráló hajszín - SÖTÉT-BARNA árnyalat.

Kód: 3585
Indiai henna krém "Természetes világosbarna" - Fitokosmetik - 50 ml
1 350 Ft

Regeneráló hajszín - TERMÉSZETES VILÁGOSBARNA árnyalat.

Kód: 3586
Indiai krém henna "Fekete"- Fitokosmetik - 50 ml
1 350 Ft

Regeneráló hajszín henna tartalommal - FEKETE árnyalat.

Kód: 3633
Fel
További termékek
$(document).on('ready ShoptetDOMAdvancedOrderLoaded ShoptetCartUpdated',function(){ $(".usr-extra-delivery-add-text").html("(csak a Packeta keresztül)") $.colorbox.resize(); })