Moringa levél szálas tea - Moringa Caribbean - 50 g

Kód: 3402
3 750 Ft
Jelenleg nem kapható
Várható kézbesítés:
21.6.2023
A tétel elfogyott…

Ez a Lóretekfa (Moringa) levélből készült tea segít csökkenteni az étvágyat, ezáltal serkenti a fogyást, növeli az immunitást és jótékony hatással van az emberi testre. A frissen kilúgozott antioxidánsok és fitonutriensek természetes illatos elixírré alakulnak közvetlenül az Ön csészében.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A biotermesztésű Moringa Caribbean fa zúzott levélteája kivonat formájában antioxidánsok, gyulladáscsökkentő és regeneráló anyagok keveréke.

A Moringa Caribbeant szuperélelmiszernek tekintik táplálékminősége, magas antioxidáns tartalma, gyulladáscsökkentő és védőhatása miatt. A keleti kultúrákban olyan betegségek megelőzésére használták, mint a cukorbetegség, légzőszervi-, szív- és érrendszeri megbetegedések, emésztési problémák, vérszegénység, ízületi gyulladás és mások.

A morninga vizes kivonata (tea) magas koncentrációjú antioxidáns képességű anyagokat tartalmaz, amelyek megakadályozzák a molekulák veszélyes oxidációját a szervezet sejtjein belül. Az antioxidánsok mellett bőséges mennyiségben tartalmaz gyulladásgátló fitonutrienseket, melyek meggátolják a gyulladásos tényezők fellépését, enyhítik vagy megelőzik a gyulladásos folyamatokat.

A tea jelentősen pozitív hatással van a zsír- és glükózszintre, valamint a cukorbetegeknélfellépő oxidatív stressz szabályozására is. Számos tanulmány kiemelte a teafogyasztás jótékony hatását a vércukorszintre, valamint a szív- és érrendszer védelmére.

Mindenképpen készítsen teát a folyamatban levő gyakori betegedések, alkalmával, valamint a betegségek megelőzésére - a moringának antibakteriális hatása van, és közben támogatja immunrendszert is.

Moringa Caribbean fa leveléből készült tea rendszeres fogyasztásával elérheti azt, amire minden túlterhelt szervezetnek szüksége van – tisztító és gyógyító hatása mellett revitalizálja az összes belső szervet. A finom sárgászöld illatos italnak köszönhetően jobb lesz a hangulata és kiegyensúlyozottabb lesz.

Azok a levelek a leginkább táplálóak, amelyek az ökológiai gazdálkodással termesztett moringa fákról származnak. Egy másik lényeges szempont a szárítás hossza és hőmérséklete. Ideális a lassú, kíméletes szárítás, 42°C-ig, amely lehetővé teszi a levelek finom ízének, de főként az összes fontos bioaktív tápanyagnak a megőrzését. A magas hőmérsékleten történő gyors szárítás során a tápanyagok egy része lebomlik, és ez befolyásolja a tea színét és illatát is.

Elkészítés és felhasználás: A szárított leveleket nem ajánlott forrásban levő vízzel leönteni vagy forralni, nem ajánlott, hogy a levelek forrázásakor használt víz hőmérséklete meghaladja a 95°C-ot. A szárított leveleket saját belátása szerint kombinálhatja más gyógynövényekkel, ideális kombinációt alkot a gyömbérrel, a szervezetre gyakorolt antioxidáns és gyulladáscsökkentő hatás fokozása érdekében. Ha a moringát tea formájában fogyasztja, ajánlott egészen napi 3 főzet, egyenként 150-200 ml, amely legfeljebb 95°C-os víz és 2-4 g szárított növényi keverékből készíthető el. Áztassa 5 - 7 percig

Alkalmas napi használatra, ideális esetben Moringa Caribbean porral vagy kapszulákkal kombinálva a szervezetre gyakorolt fokozott hatás érdekében.

Tartalom: 50 g

Származási ország: Szlovákia

 

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

A MORINGLY cég az eddig megtalált, legtáplálóbb növényt kínálja ügyfeleinek – a lóretekfát.


#ShowMore#

Ezt a növényt az emberi életre gyakorolt ​​jótékony hatása miatt "az élet fájának" is nevezik, és ennek köszönhetően megtisztelő helyet kapott a világ szuperélelmiszerei, más néven "superfoods" rangsorában.

A MORINGLY teljesen véletlenül jött létre. Alapítói akaratlanul a karibi Saint Lucia szigeten találták magukat, ahol felfedezték a "zöld karibi csodaszert"! A helyi bennszülöttekkel folytatott kommunikációjuk és életfilozófiájuknak megértése a feladatukká vált, és e cég megteremtéséhez vezette őket. Ültetvényt hoztak létre a szigeten, és úgy döntöttek, hogy ezt a növényt az európai talajra szállítják.

Ezt az életfilozófiát és a lóretekfa jótékony hatásait személyre szabott étrend-kiegészítőké és kozmetikai termékeké alakították!$(document).on('ready ShoptetDOMAdvancedOrderLoaded ShoptetCartUpdated',function(){ $(".usr-extra-delivery-add-text").html("(csak a Packeta keresztül)") $.colorbox.resize(); })