Sofia Krém méhméreggel -125 ml

Kód: 3399
3 620 Ft
Jelenleg nem kapható
Varianta
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
Várható kézbesítés:
14.5.2024

A Sofia krém jótékony hatással van az csontsorvadásra és a merev ujjakra. Alig néhány hetes alkalmazás enyhülést tapasztalhat. Idős embereknél segít a merev ujjak problémáin, a méhméreggel ellátott Sofia krémnek köszönhetően az ujjak már 3 hét használat után rugalmasak lesznek.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Használata: Vigye fel a fájdalmas területre és enyhén masszírozza be (naponta 2-3 alkalommal). A hatás maximalizálása érdekében javasoljuk, hogy a masszírozott területet gyapjú anyaggal fedje le.

Figyelmeztetés: A benne lévő összetevők egyéni intoleranciája esetén a felhasználás nem ajánlott, nem ajánlott továbbá, ha allergiás a méhészeti termékekre.

Származási ország: Oroszország

Mennyiség: 75 ml

5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Ezt a mezőt ne töltse ki:
5
TF Szerző | 3.11.2021
A férjem használja, de az idő még rövid... az valami, hogy látom, minden nap kenegeti az ujjait.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

A Korolev Farm vállalat komplex termelési szolgáltatásokat kínálmegrendelésre, kezdve a recept elkészítésével és a megrendelés avevőnek történő kiszállításával.

#ShowMore#

A vállalat politikájának legfontosabb pillére a gyártott termékek minőségeés biztonsága, amelyeket a vevők egyedi igényei szerint készítenek el.Ebből következik, hogy a megrendelt termékek kiváló minőségűek, és akategóriákba tartozó termékek megfelelnek a biztonsági ésegészségvédelmi követelményeknek.Mivel a vállalat az egyedi vevői igényeknek megfelelően kínál termelést,minden vevő, a teljes gyártási folyamat során, megkapja a szükségesegyéni szolgáltatást.

Az egyénileg csomagolt termékeket mennyiség és forma szerint mégcsomagolják:

  • Dobozokba, csomagolásba vagy papírdobozba
  • Kartondobozba vagy szállításra szánt csomagolásba (raklap, ketrec,rekesz, ...)

A maximális hatékonyság érdekében a vállalatban rendelkezésére áll egyemberi erőforrás menedzser, aki az elejétől a végéig felügyeli éskoordinálja egy adott megrendelés teljes gyártási folyamatát. A KorolevFarmarnak saját akkreditált fizikai, kémiai és mikrobiológiailaboratóriumai, raktárkomplexumai, termelési létesítményei vannakfelállítva és felszerelve a nemzetközi szabványoknak megfelelően. Ha avevő azt kívánja, a vállalat a megrendelt termék gyártását a vevő sajátmárkaneve alatt kínálja, függetlenül attól, hogy az Orosz Föderációbólvagy külföldről származik-e. A Facebook gyártó oldala itt található.