Vazelin - Nevskaja kosmetika - 40 ml

Kód: 1569
Nincs értékelés
1 270 Ft
Jelenleg nem kapható
Várható kézbesítés:
12.2.2021
A tétel elfogyott…

A kozmetikai vazelin lágyítja és védi a kezeket és a testet egyaránt. A vazelin tökéletesen lágyítja a bőrt és védi azt a környezet negatív hatásai ellen a semleges folyékony paraffin összetétele miatt. Több funkcióval is rendelkezik: védelmet nyújt, lágyít és gyulladásgátló hatással rendelkezik.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A kozmetikai vazelin lágyítja és védi a kezeket és a testet egyaránt. Alkalmas manikűr elvégzésére, bakteriosztatikus hatással rendelkezik. A vazelin tökéletesen lágyítja a bőrt és védi azt a környezet negatív hatásai ellen. A vazelin ajánlott a bőr lágyításához a manikűr során. Több funkcióval is rendelkezik: védelmet nyújt, lágyít és gyulladásgátló hatással rendelkezik.

Aktív hatóanyagok: kamilla kivonat nyugtató hatású, enyhíti az irritációt és csökkenti az allergiás reakció valószínűségét.

Adagolás: Vigyen fel kis mennyiségű krémet a száraz bőr területére és masszírozza be.

1569

Mennyiség: 40 ml

Származási ország: Oroszország

Nevská kozmetika - a történelem közel két évszázadának legnagyobb orosz kozmetikum gyártója. Több mint 50 kozmetikai készítmény kizárólag természetes alapon. A vállalat népszerűsége a magas színvonalnak és az alacsony áraknak az eredménye. A gyártási technológiák folyamatos fejlesztése, az alapanyagok gondos kiválasztása, a Nevska kozmetika modern tudományos fejlesztésének köszönhető. Évtizedek óta vezető szerepet tölt be a kozmetikumok és háztartási termékek gyártói között, valamint az orosz és a nemzetközi versenyek és kiállítások első helyezettje.