B12 vitamin - 30 db tabletta

Kód: 3371
2 380 Ft
Jelenleg nem kapható
Várható kézbesítés:
25.10.2023
A tétel elfogyott…

A B12-vitamin az életfolyamatok széles skáláját érinti, a sejtek növekedésétől és osztódásától, valamint a vörösvértestek termelésétől a táplálékból származó tápanyagok felhasználható energiává történő átalakulásáig.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A B12-vitamin elengedhetetlen tápanyag, amely segíti a testet a DNS előállításában, táplálja az agyat és az idegrendszert, és segít az egészséges vörösvértestek előállításában. A B12 hiány miatt nagyobb a kockázata annak, hogy kialakuljon egy bizonyos típusú vérszegénység, amely miatt gyengének és fáradtnak érzi magát az ember.

Mi a B12 vitamint előnye?

  • A depresszió kezelése és prevenciója - A B12-vitamin szerepet játszik a szerotonin termelésében, így a hiánya összefüggésben lehet a klinikai depresszióval. Egy tanulmány kimutatta, hogy a B12-hiányban szenvedő idős nőknél kétszer nagyobb a depresszió kockázata, mint a B12 vitaminhiány nélküli nőknél. Ezenkívül a B12-vitamin magas szintje nagyobb valószínűséggel társul a súlyos depresszió kezelésével.
  • A makula degeneráció kockázatának csökkenése - a B12-vitamin-kiegészítésről úgy gondolják, hogy csökkenti a vér homocisztein szintjét, ami segíthet megelőzni az életkorral összefüggő makula degenerációt - egy olyan szembetegséget, amely vakságot okozhat idősebb embereknél.
  • Egészség terhesség közben - Ha egy nő terhességének korai szakaszában hiányzik a B12-vitamin, akkor csecsemőjénél fokozottan fennál a veleszületett betegségek lehetősége és az alacsony születési súly. Az alacsony B12-szinttel rendelkező anyáknál gyakrabban fordul elő vetélés vagy koraszülés.
  • Az agy egészsége - A B12-vitamin nélkülözhetetlen tápanyag az agy neuronjaihoz. Az agy atrófiája, amely az agy neuronjainak elvesztésére utal, memóriavesztéssel és demenciával jár.

Használata: Felnőtteknek 1 tabletta napi 1 alkalommal étkezés közben. Fogyassza rendszeresen 1 hónapon keresztül.

1 adag (egy 0,1 g-os tabletta) tartalmaz: 8 mg (320% *) B12-vitamint, 4 mg (285,7% *) B6-vitamint (az ajánlott napi bevitel *%-a).

Összetevők: 

Mennyiség: 30 db tabletta

Származási ország: Oroszország

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:
$(document).on('ready ShoptetDOMAdvancedOrderLoaded ShoptetCartUpdated',function(){ $(".usr-extra-delivery-add-text").html("(csak a Packeta keresztül)") $.colorbox.resize(); })