C-vitamin pezsgőtabletta1200 mg - 10 tabliet - Evalar

Kód: 3890
4 760 Ft
Jelenleg nem kapható
Várható kézbesítés:
25.10.2023
A tétel elfogyott…

C vitamin tartalmú pezsgőtabletta

Részletes információ

Termék részletes leírása

A C-vitamin étrend kiegészítő C-vitamint tartalmaz oldható pezsgőtabletta formájában. Még a hideg évszakban is erősíti az immunrendszert, a vírusok és vírusfertőzések ellen. Csökkenti a megfázás kockázatát. Növeli a szervezet fertőzésekkel, vegyszeres mérgezéssel, túlhevüléssel, lehűléssel szembeni ellenálló képességét. A C-vitamin az immunrendszert is aktiválja, és gyorsan megnöveli a szervezet védekezőképességét, így segít megbirkózni a megfázással. A C-vitamin hatására megnő a kapilláris erek rugalmassága és szilárdsága. A pezsgőtabletták azonnal feloldódnak egy pohár vízben, és lehetővé teszik, hogy a C-vitamin gyorsabban behatoljon a vérbe.

Figyelmeztetések: Ne használja bármely összetevővel szembeni egyéni intolerancia esetén!

Használat: ½ tabletta naponta egyszer 100 ml szobahőmérsékletű vízben feloldva. Kezelési idő: 10 nap 1 adag (1 tabletta) tartalma: 1200 mg C-vitamin

Tárolás: 25 °C-ot meg nem haladó hőmérsékleten tárolandó.

Csomag tartalma: 10 tabliet

Származási ország: Oroszország 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Az Evalar vállalat fő célja, hogy mindenki számára lehetőséget biztosítson egészségének fenntartására és erősítésére, életminőségének javítására természetes, hatékony, kiváló minőségű és modern gyógyszerekkel: növényi gyógyszerekkel és étrend-kiegészítőkkel.

#ShowMore#

Az Evalar vállalat a gyógynövények és táplálék kiegészítők elismert szakértője. Közel 25 éve ötvözik a hagyományos gyógymódot és a tudományos hozzáállást. Az egészségügy területén végzett kutatásoknak és a gyártásban alkalmazott új technológiáknak köszönhetően folyamatosan fejlődnek.

A vállalat fő tevékenységi köre a természetes gyógyszerek és biológiailag aktív kiegészítők fejlesztése és előállítása. A termékek előállításához felhasznált alapanyagokat a vállalat biotisztaságú ültetvényein termesztik, az Altaj-hegységben. A vállalat a teljes gyártási folyamatot ellenőrzi: az alapanyag előkészítésétől a késztermékig. Tudjon meg többet erről a gyártóról blogunk egyik cikkéből.

$(document).on('ready ShoptetDOMAdvancedOrderLoaded ShoptetCartUpdated',function(){ $(".usr-extra-delivery-add-text").html("(csak a Packeta keresztül)") $.colorbox.resize(); })