A járványhelyzetre való tekintettel és az azzal összefüggő intézkedéseknek köszönhetően a Csomagküldő szolgálat ideiglenesen felfüggesztődik. A Futárszolgálat azonban továbbra is problémamentesen működik.

Vörös gyökér Hedysarum - segít fenntartani a normális szexuális életet, ellazítja a húgyútat - Evalar - 60 tabletta

Kód: 0208
Újdonság
Nincs értékelés
Márka: Evalar
7 180 Ft
Raktáron (8 db)
Várható kézbesítés:
19.1.2021

A vörös gyökér növényi porkomplex E-vitaminnal segít fenntartani a normális szexuális életet, ellazítja a húgyutakat. Biológiailag aktív étrend-kiegészítő. Tudjon meg többet erről a gyártóról ebben cikk-ben a blogunkban.Részletes információ

Termék részletes leírása

Az "Evalar" gyógyszeripari cég már hosszú évtizedek óta gyártja a vörös gyökér tablettákat a férfiak számára. A vörös gyökér a biológiailag aktív anyagok egész komplexumának forrása, amelynek használata az étrendben javítja az urogenitális rendszer funkcionális állapotát a férfiaknál, és segít fenntartani a prosztata mirigy funkcióját.

 

Összetevők: vörös gyökérpor, mikrokristályos cellulóz, cink-oxid, kalcium-oxid, E-vitamin

Használat módja: felnőttek 1 tabletta naponta 2x étkezés közben 1 hónapig. 10 nap után meg lehet ismételni.

Figyelmeztetés: lehetséges individuális allergiás reakció bármely összetevőre, használat előtt konzultáljon kezelőorvosával.

Mennyiség: 60 db tabletta

Származási ország: OroszországAz Evalar vállalat fő célja, hogy mindenki számára lehetőséget biztosítson egészségének fenntartására és erősítésére, életminőségének javítására természetes, hatékony, kiváló minőségű és modern gyógyszerekkel: növényi gyógyszerekkel és étrend-kiegészítőkkel.

Az Evalar vállalat a gyógynövények és táplálék kiegészítők elismert szakértője. Közel 25 éve ötvözik a hagyományos gyógymódot és a tudományos hozzáállást. Az egészségügy területén végzett kutatásoknak és a gyártásban alkalmazott új technológiáknak köszönhetően folyamatosan fejlődnek.

A vállalat fő tevékenységi köre a természetes gyógyszerek és biológiailag aktív kiegészítők fejlesztése és előállítása. A termékek előállításához felhasznált alapanyagokat a vállalat biotisztaságú ültetvényein termesztik, az Altaj-hegységben. A vállalat a teljes gyártási folyamatot ellenőrzi: az alapanyag előkészítésétől a késztermékig. Tudjon meg többet erről a gyártóról blogunk egyik cikkéből.