Agafia Nagymama - Gyengéd Sampon 17 gyógynövényből - táplálja a festett és sérült hajat - 350ml

Kód: 1125
2 570 Ft
Jelenleg nem kapható
Várható kézbesítés:
14.5.2024
A tétel elfogyott…

A sampon feladata, hogy regenerálja, hidratálja és vitalitást biztosítson a hajnak. Regenerálja, hidratálja, táplálja és vitalitást kölcsönöz a hajának.  A fehér eperfa és lenmagolaj biztosítja a haj fényességét, az olaj és csipke - rugalmasságot és erőt biztosít.   Nem tartalmaz SLS-t, parabéneket, szilikonokat, PEG anyagokat és kőolajtermékeket.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Termék részletes leírása

Használati utasítás: A sampont masszírozó mozdulatokkal vigye fel a nedves hajra és a fejbőrre, majd öblítse le vízzel. Alkalmas mindennapi használatra is.

Figyelmeztetés: Amennyiben allergiás az egyes összetevőkre, ne használja a készítményt.

1125

 

Űrtartalom: 350ml

Származási hely: EU

Az Agafia nagymama kozmetikumok állatokon nem tesztelt termékek.

További információkért lásd: Tanúsítványok.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Ez a kozmetikumnév, ami egyébként széles választékot kínál, a régi orosz mesékből és mondákból idéz fel valamit.

#ShowMore#

Határozottan rejtőzik benne bölcsesség- konkrétan AGAFIA JERMAKOVA asszony bölcsessége és alázatossága. A szibériai régióban termő gyógynövények ismerete, az azokból készült gyógynövény -főzetek, teák, tinktúrák és krémek eredeti receptjeinek ismerete, az a „know-how” mely ezt a márkanevet olyan kivételessé teszi (kevés hasonló kozmetikai család létezik).

Nemcsak a gyógynövények ismeretéről van szó- teakeveréket bárki tud készíteni. Sokkal inkább az előkészítés folyamatának ismeretéről van szó, és lehet patetikusan hangzik, de arról is milyen gondossággal készítik el az egyes termékeket. 

A termékcsalád samponjainak alapja a „Hóvíz” - hó, melyet szobahőmérsékleten fahordókban olvasztanak víz állapotúra. „Lágyabb” ezért kevésbé terheli a hajat és a fejbőrt.

A teljes AGAFIA Nagymama termékcsaládot a magas számú gyógynövény koncentráció (egyes sampon legalább 17 gyógynövény koncentrációját tartalmazza) és természetes habzó tisztító szerek, úgynevezett szappanoidok jellemzik. Számos kultúrában a nők régóta ismerik a növényi szappanokat, mellyel mosakodni és mosni is lehet. Igaz nem volt alma vagy joghurt illatuk, de sokkal jobban habzott és távolított el mindenféle szennyeződést, mint a manapság otthon használatos szappanok.  Az ilyen gyógynövények képviselője az orvosi szappan- gyökere a feldolgozás után gazdagon habzóvá válik.

Az arcradír termékcsalád természetes „szemcsés” összetevőket tartalmaz, melyek eltávolítják a felső elhalt hámréteget és megnyitják az utat a tápláló és fiatalító növényi termékek teljes skálája előtt.

A gyártó, a natúrkozmetikumok gyártása területén számos tanúsítvánnyal rendelkezik, termékeit állatokon nem tesztelték.