Nagymama Agafa Gyengéd Sampon 17 gyógynövényből - táplálja a festett és sérül hajat- 350ml

Kód: 1125
Értékelés nélkül
1 850 Ft
Raktáron (31 db)

A sampon feladata, hogy regenerálja, hidratálja és vitalitást biztosítson a hajnak. Regenerálja, hidratálja, táplálja és vitalitást kölcsönöz a hajának.  A fekete eperfa és lenmagolaj biztosítja  a haj fényességét, az olaj és csipke - rugalmasságot és erőt biztosít.   Nem tartalmaz SLS-t, parabéneket, szilikonokat, PEG-t és kőolajtermékeket.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Használati utasítás : A sampont masszírozó mozdulatokkal vigye fel a nedves hajra és a fejbőrre, majd öblítse le vízzel. Alkalmas mindennapi használatra is.

Összetétel: Aqua nivalis, Siberian Water Complex® (17 szibéria gyógynövény kivonat*), , magnézium-éter-szulfát, DEA kókuszolaj, kocoamidopropil-betain, kókusz-glükozid, dinátrium kókusz-MEA, laureth-10,Házi len Olaj, Rosa Canina gyümölcsolaj, Panthenol, guargumi, citromsav, parfüm, Kathon.

* 17 Szibériai vízkomplex® - Rhododendron dauricum, Örménygyökér, Havasi iszalag, Homoki szalmagyopár, Bürökgémorr,Pedicularis uralensis,Kövi szeder,Nagy csalán, Orvosi szappanfű, Orvosi székfű,Silene Jenisseensis, Illatos rózsásvarjúháj, Artemisia Mongolica, Bajkáli csucsóka,Soktérdű salamonpecsét, Fehér árvacsalán

Figyelmeztetés: Amennyiben allergiás az egyes összetevőkre, ne használja a készítményt.

Űrtartalom: 350ml

Származási hely: RU

Az Agafa Nagymama kozmetikumokat nem tesztelik állatokon. További információkért lásd: Tanúsítványok.

 

Kiegészítő paraméterek

Kategóriák: Haj
Súly: 0.5 kg