Kiterjesztett termékleírás: ALTÁJI MUMIO krém – intenzív hatással rendelkező termék az érzékeny bőr számára, eltávolítja a bőrpírt és a hámlást

Ebben a cikkben ezen termékről talál bővebb információt.

Ha a bőre vörös és nagyon érzékeny, minden bizonnyal keresi a probléma megoldásának lehetőségeit. Ez az altáji mumio-t tartalmazó természetes intenzív krém példás megoldást kínál a bőrpír és hámlás eltávolítására. Összetételének köszönhetően fontos anyagokkal és vitaminokkal látja el a bőrt annak stabilizálásának érdekében.

Ezen termék alkalmas, ha:

  • meg akar szabadulni a bőrpírtól és hámlástól, és intenzíven szeretné táplálni bőrét. Alkalmas arcra és kézre is egyaránt.
  • Ha a könyöke bőre a könyökén érdes vagy ha a sarka megrepedt. 
  • Meg szeretné védi a bőrtét a hidegtől.
  • Sokat napozott.
  • Regenerálnia kell a bőrt a kezén, miután otthon vagy kertben dolgozott.

 

A krém hatása azon gyógynövények kivonatainak és olajainak köszönhető, amelyek alkotják annak összetételét. 

Kókusz olaj– puhítja és hidratálja a bőrt, kisimítja a ráncokat

Mumio kivonat – A "mumio", más néven "hegyi könnycsepp" szerves és szervetlen anyagok természetes gyógyászati ​​keveréke, amely több mint 80 összetevőt tartalmaz. Több mint 3000 éve gyógyszerként ismert a keleti nemzeti orvoslásban. Csak bolygónk kiválasztott, ökológiailag tiszta hegyvidéki területein bányásszák. Még egy kis adag mumio-nak is figyelemre méltó hatása van. A mumio széles spektrumú biológiai aktivitással rendelkezik. Aminosavakat, zsírsavakat, foszfolipideket, szerves savakat, illóolajokat, gyantákat, szteroidokat, alkaloidokat, klorofillt, cserzőanyagokat, kumarinokat, terpenoidokat, karotinoidokat (A provitamin), C, E vitamint és B csoportú vitaminokat, ásványi anyagok at - kálium, kalcium, mangán és magnézium - és mintegy 60 makro- és mikroelemet tartalmaz. 

Tiszta Aloe vera lé – hidratálja és tonizálja a bőrt, rugalmasságot és feszességet kölcsönöz neki, antibakteriális és gyógyító hatású, megszünteti a gyulladást.

Homoktövis olaj – vitamin-komplexumot tartalmaz, amelyek segítenek a különféle sebek gyógyításában. Antimikrobiális és gyulladáscsökkentő tulajdonságairól ismert. Sebek, égési sérülések, fagyások vagy felfekvések gyógyítására szolgál, és megakadályozza a bőr öregedését is.

E vitamin – az egyik legerősebb antioxidáns, amely megvédi a bőrt az öregedéstől. Biztosítja hidratáltságát és megakadályozza a ráncok kialakulását. Támogatja a bőr védelmi funkcióit, és elengedhetetlen a hatékony regenerációhoz.

Mirtusz olaj – gyulladáscsökkentő, antiszeptikus, tonizáló és antimikrobiális hatású, apró hegeket gyógyít. Allergiás dermatitis, rosszul gyógyuló sebek vagy gombás fertőzések által érintett bőr kezelésére alkalmazzák.