Törődes a papucsokról / otthoni cipők

Hogyan kell megfelelően ápolni a juhgyapjú vagy bőr papucsokat?

Cipőnk felső része kiváló minőségű természetes bőrből készült, figyelembe kell venni, hogy a bőr egyik fő jellemzője, hogy mindegyik más, ezért a báránybőr szerkezetében vagy színében is előfordulhatnak kisebb eltérések, mint pl. ráncok. A bőr egész felületén egyenetlen színű látható csíkok lehetnek. Ez egy természetes jellemző és a bőr tulajdonsága.

Ezért annak érdekében, hogy Ön a lehető leghosszabb ideig élvezze a VANUBA otthoni cipőket, íme néhány legfontosabb tipp:

  • Kerülje a folyadékkal való érintkezést - ebben az esetben szárítsa meg a cipőt természetes körülmények között szobahőmérsékleten (ne használjon szárítót és fűtőt).
  • Cipőnk nem vízálló, a folyadékkal való érintkezés nehezen eltávolítható foltokat okozhat.
  • Ha nem használja a cipőt, ajánlatos a cipőbe helyezett talpbetéttel tárolni, így hosszabb ideig megőrzi megfelelő alakját.
  • A cipőket rendeltetésszerűen kell használni, jelen esetben beltérben.
  • Aeroszolos impregnálás használható.

 

Tisztítás

A cipő felületét nedves ruhával vagy szivaccsal le kell mosni és szobahőmérsékleten szárítani. Javasoljuk, hogy vásároljon speciális gumiból vagy sörtéjű kefét, amely tökéletesen tisztít és megakadályozza a szennyeződések lerakódását. Ne használjon cipőkrémet.