Fehérítő és depigmentáló krém, világosítja a bőrt - ELŐTTE ÉS UTÁNA - 100 ml

Kód: 0460
7 515 Ft
Jelenleg nem kapható
Várható kézbesítés:
2.8.2024
A tétel elfogyott…

Egyedi fehérítő krém a pigmentfoltok eltávolítására az egész test és az arc bőrén.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A fehérítő krém kiváló eszköz a bőr depigmentálásának elősegítésére. Hatékony fehérítő komplexet tartalmaz a LUMISPHERETM-el, amely lassítja a melanin szintézisét a bőrben, csökkenti a melanociták képződését és növekedését, aktiválja a sejtek működését és hatékonyan láthatóan világosítja a bőrt. Rendszeres használatával a krém egységesíti a bőr színét, és finoman eltávolítja az elhalt és sorvadt sejteket, ezáltal fiatalítja és regenerálja a bőrt.

Használat: alkalmazza a krémet reggel és este a korábban megtisztított bőrre. Alkalmas minden bőrtípusra.

Figyelmeztetés: Ne használja, ha az összetevők bármelyike ​​intoleráns. Ne használja nyílt sebekre és horzsolásokra.

Összetevők: 

Csomag űrtartalma: 100 ml

Származási ország: Orosz Föderáció

5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Ezt a mezőt ne töltse ki:
5
TE Szerző | 1.7.2021
Megvagyok elégedve atermékkel nekem bevált elértem a várt eredményt. Köszönöm!

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Csak a jelen pillanat áll rendelkezésünkre. Ez az állítás igaz, de nem lenne értelme tagadni azt a tényt, hogy a jelen a múltból ered és a jövőre mutat.

#ShowMore#

Egészségünk vagy szépségünk (az "ELŐTTE ÉS UTÁNA" kozmetikai termékcsalád rendelkezik olyan termékekkel, amelyeket kizárólag bármelyik korosztályban lévő nők számára alkalmas) részben a genetika, részben a környezet, és mindenekelőtt a gondoskodásunk és az erre fordított energia eredménye. Vannak, akik hajlamosak a korai öregedésre, mások a későbbire - de senki sem kerülheti el. Legtöbbünknek azonban lehetősége van arra, hogy plasztikai sebészek beavatkozása nélkül segítsen arcunkon vagy testünkön. Az egyik mód a „ELŐTTE ÉS UTÁNA” kozmetikai termékek széles választékának használata, amely a természetből kapott kincsekkel dolgozik. 

A szépség mindig belülről fakad, de személyiségünk tükröződik az arcunkon és a testünkön. Az "ELŐTTE ÉS UTÁNA" kozmetikumok segítséget nyújtanak, abban az esetben, ha meg van győződve arról, hogy az arca és teste megérdemli a gondozást, hogy jobban működhessenek, és a bőr vagy a test körvonalainak kellemes megváltoztatásával jutalmazhassák Önt.

Ha úgy dönt, hogy kipróbálja a termékkínálatot, hisszük, hogy a bőrén megjelenő kellemes változásoknak lesz tanúja, amelyek ugyanolyan mosolyt és elégedettséget varázsolnak az arcára, mint a többi elégedett vásárlónál, akik már kipróbálták a termékeket.