Bajkáli csukóka- 40 db tabletta

Kód: 3410
5 855 Ft
Jelenleg nem kapható
Várható kézbesítés:
19.6.2023
A tétel elfogyott…

A Bajkáli csukóka a Bajkál térségében, a Távol-Keleten és Kína északi részén őshonos kivételes növény, általában nyugtató hatású gyógynövény. Támogatja a mentális egyensúlyt, segíti a természetes alvást. Segít a mentális egyensúly elérésében is, és természetes antioxidáns.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Bajkáli csukóka tabletta formájában lett elkészítve a fogyasztás megkönnyítése érdekében. A Bajkáli csukóka regenerálja és védi a májsejteket, antioxidáns hatással bír, javítja az emésztőrendszert és segíti az ízületek regenerálódását. A Bajkáli csukóka pozitív hatással van immunrendszerünkre, és erős antihisztamin, köszönhetően az antiallergiás hatásának. Ismert az a képessége is, hogy elősegíti az idegrendszer megfelelő működését, javítja az alvást és enyhíti a stresszt. Támogatja a vérképzést, erősíti a csontvelőt és kiválóan alkalmas, mint támogató kezelés onkológiai betegségek esetén.

Használata: felnőtteknek 1 tabletta 3x naponta

Mennyiség: 40 db tabletta

Származási ország: Oroszország

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:
$(document).on('ready ShoptetDOMAdvancedOrderLoaded ShoptetCartUpdated',function(){ $(".usr-extra-delivery-add-text").html("(csak a Packeta keresztül)") $.colorbox.resize(); })