Chaga – Befungin (hamvaskéreg gomba)

 

cag3

 

A chaga egy fát károsító gombafaj, főként Oroszországban és Szibériában fordul elő és főként a benne lévő egyedi tápláló és az egészségre jótékony hatással bíró anyagoknak köszönhetően értékes.

Ez a gomba fontos ásványi anyagokat (vas, kálium, cink és mangán), szerves savakat (chaga-sav), flavonoidokat, poliszacharidokat és gyógyhatású alkaloidokat tartalmaz.

Ebből a gombából készült gyógytermékek tea, drazsé, törmelék vagy tiszta vizes oldat formájában elérhetőek.

Az említett táplálékkiegészítő fogyasztásával jelentősen javul az emésztőrendszer szerveinek állapota, mivel a készítmény segítséget nyújt a gyomor, nyelőcső, nyombél és belek fekélyes és gyulladásos betegségei ellen (Crohn-betegség, fekélyes vastagbélgyulladás).

Ebből az értékes gombából készült termékek az álmatlanság ellen is segítséget nyújtanak, serkentik a metabolizmust, az agyi funkciókat, az érrendszert és csökkentik a vérnyomást.

Az említett táplálékkiegészítőt ajánlott szedni rákos megbetegedések esetében (kemoterápia, sugárkezelés), mivel általánosan tisztítja és erősíti a szervezetet.

A készítményt melegen ajánljuk főként a gyomor, máj, lép és belek rosszindulatú daganatainál, viszont jelentősen lassítja a rákos sejtek növekedését a mell és a méhnyak rosszindulatú daganatainál is.

 

caga-kralovna-bylin-300x157        chaga_briza-300x288