A test regenerálása sérülés során - Altai arany Mumio

Egy sérülés soha nem kellemes. Korlátoz a mindennapokban, megnehezíti életünket. Beteggé teszi Önt, egy olyan emberré, aki nem akar lenni.

Amennyiben sportol, a sérülés annál inkább korlátozó. A versenyek elfutnak Ön előtt, hetek telnek el. Csak egy lehetőség marad Önnek, várni türelemmel és nem gondolni az elmulasztott rajtokra és célokra.

Térdsérülésem idő előtt mellékvágányra kényszerített a triatlon időszakában. Mivel cselekednem kellett, úgy döntöttem, hogy megvizsgáltatom mágneses rezonanciával.

A vizsgálat kimutatta, hogy a térszalagom megrepedt. Ennek oka az ízületek túlzott rugalmassága volt (hiper-mobilitás). Ez köszönhető a személyes hajlamomnak, ill. egy teher, amely több sportolót is érint.

img_2267-1_upravena_480_640

 

Hosszútávon az esetem orvosi következtetése pozitív volt. De az ember gondolkodó lény, és természeténél fogva, mindig kitalál valamit. Tehát a térdszalag szakadásának regenerációjának felgyorsításának érdekében (annak ellenére, hogy „a felgyorsítás” nem a helyes szó) egy étrend-kiegészítő után nyúltam, amely kifejezetten a sérülés utáni és operáció utáni  regenerációhoz van kifejlesztve. Ez a Mumio volt.

Számtalan történet övezte, így le kellett lepleznem az igazságot. Az egyik vásárlónktól hallottam először róla, akivel személyesen találkoztam Pőstyénben. Sok éven át Kassán kosárlabdázott, és szó szerint azt mondta: „A Mumio megmentette a térdemet!”.

Abban az időben, amikor nem tudtam rendesen megtámaszkodni mindkét térdemen, ez a hír egy oázis volt számomra a pusztában, felfrissülés és a jobb idők reménye, olyan időké, ahol egészséges lehetek újra.

Elkezdtem hát használni a Múmiot az előírtak szerint (naponta kétszer egy hónap alatt). Ha az olyan emberekhez tartozol, akik szeretnek enni, mint én, akkor a bevitellel és az adagolással nem lesz problémád. Az egyetlen probléma  a Mumio sajátos ízénél merül fel. Nem mindenkinek ízlik a Múmio, de elég egy ízesített itallal, vagy tejjel fogyasztani és a probléma kipipálva.

Így kezdtem el hát a felépülésem útját (saját véleményem szerint). Egy hónap után részt vettem egy futóversenyen, amelyet minden nehézség nélkül teljesítettem, jó futamidővel és nagyon rosz időjárásban, ami szó szerint pokoli volt. A legfontosabb érzés számomra a verseny utáni érzés volt. Egész testemben éreztem. Már nem éreztem fájdalmat a térdemben és készen álltam a következő kihívásokra. Végre olyan voltam, mint a sérülés előtt.

A gyógyulás folyamán egy bizonyos fejlődést is észleltem. A gyógyulás soha nem zökkenőmentes. Mindig vannak nem kívánt körülmények, amelyek „csak úgy” jönnek. Néha azonban elég, hogy az ember jól kialudja magát, leüljön és elgondolkodjon más dolgokon, mintsem arra hogy valamiért az adott időben korlátozott, így egy lépéssel közelebb lehet a gyógyulás útján. 

Kívánom, hogy ne kelljen gyógyítás kérdésén gondolkodnia. De ha mégis erre kerülne sor, vizsgálja meg más szemszögből is. Senkinek nem áll jól a betegeskedés.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, iratkozzon fel hírlevelünkre, amelyben a legjobb információkról értesítjük, amit meg lehet tudni az egészség, szépség és természet világából. Ne maradjon le annak a lehetőségéről, hogy kapcsolapban legyen velünk, csak olyan tartalmat osztunk meg, amit mi is szívesen olvasnánk, itt iratkozhat fel.