Golden MUMIO - altáji mumio- étrend-kiegészítő- Evalar

Kód: 3324 3325 Válasszon variánst
7 értékelés
Márka: Evalar
2 310 Ft 4 610 Ft 2 310 Ft-tól
Raktáron (30 db) Raktáron (52 db) Válasszon variánst
Csomagolás
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
Várható kézbesítés:
26.2.2021 26.2.2021 Válasszon variánst

A Mumio egy természetes biostimulátor, amelyet régóta használtak Közép-Ázsiában és Keleten, az egészség megőrzéséhez. A Mumio lelőhelyei Ázsia és a Távol-Kelet hegyei között helyezkednek el. A helyi emberek 3000 métert meghaladó tengerszint feletti magasságban gyűjtik össze nehezen megközelíthető terepen. Az ősi időkben  a mumiót Tibetben a "gyógyszerek királyának" hívták.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Mi a mumio:

A mumio szerves és szervetlen anyagok természetes keveréke, természetes ásványi anyag , amely összetett geológiai folyamatból származik. Természetes komplexum, amely több mint 50 létfontosságú elemet tartalmaz, köztük 26 ásványi anyagot, 6 aminosavat, 10 különböző fémoxidot, szteroidot, foszfolipidet, vitaminokat, méhviaszt, illóolajokat és egyéb biológiailag aktív anyagokat. Kitűnő ásványianyag forrás.

Tudjon meg többet erről a gyártóról a blogunkban található cikkben.

Hogyan működik a mumio:

A Mumio természetes, szerves anyagokban és mikroelemekben gazdag, mint például magnézium, foszfor, szilícium, vas, cink, kén, réz vagy bór, melyek segítenek megőrizni a  csontok egészségét.

A Mumio a magnézium forrása, hozzájárul az izmok megfelelő működéséhez, a megfelelő anyagcseréhez, ami fontos az energiatermeléshez és hozzájárul az elektrolitok egyensúlyához. A mumio egyben a vas forrása is, hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez.

A termékkel kapcsolatos további információkért kérjük, látogasson el blogunkra.

Alkalmazási mód: Felnőttek és 14 év feletti gyermekek 1 tabletta naponta 2x étkezés közben 1 hónapig, a betegségtől számított legfeljebb 2 hónapig. A tabletták színe fekete-barna, függ a környezet nedvességtartalmától.

Tartalom: 20 tabletta / 200 mg

0190

Figyelmeztetés: Ezt a terméket táplálékkiegészítőként regisztrálják. Nincs jóváhagyott gyógyhatása, és nem gyógyszer. Nem helyettesíti a változatos étrendet. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Minőségét megőrzi a csomagoláson jelzett időpontig.

Származási hely: Oroszország

Ha érdekli, hogy milyen hatása van a mumio-nak sérülés kezelése során, bővebben olvashat róla blogunkon :)

Mumio – a “csodaszer”

 

 

Az Evalar vállalat fő célja, hogy mindenki számára lehetőséget biztosítson egészségének fenntartására és erősítésére, életminőségének javítására természetes, hatékony, kiváló minőségű és modern gyógyszerekkel: növényi gyógyszerekkel és étrend-kiegészítőkkel.

Az Evalar vállalat a gyógynövények és táplálék kiegészítők elismert szakértője. Közel 25 éve ötvözik a hagyományos gyógymódot és a tudományos hozzáállást. Az egészségügy területén végzett kutatásoknak és a gyártásban alkalmazott új technológiáknak köszönhetően folyamatosan fejlődnek.

A vállalat fő tevékenységi köre a természetes gyógyszerek és biológiailag aktív kiegészítők fejlesztése és előállítása. A termékek előállításához felhasznált alapanyagokat a vállalat biotisztaságú ültetvényein termesztik, az Altaj-hegységben. A vállalat a teljes gyártási folyamatot ellenőrzi: az alapanyag előkészítésétől a késztermékig. Tudjon meg többet erről a gyártóról blogunk egyik cikkéből.