Női bézs papucs - Cashmere

Kód: 3626/36 3626/37 3626/38 3626/39 3626/40 3626/41 3626/42 Válasszon variánst
Újdonság
Márka: Vanuba
15 120 Ft
Raktáron (1 db) Raktáron (1 db) Raktáron (1 db) Jelenleg nem kapható Raktáron (2 db) Raktáron (2 db) Raktáron (1 db) Válasszon variánst
veľkosti
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
Várható kézbesítés:
13.12.2021 13.12.2021 13.12.2021 30.12.2021 13.12.2021 13.12.2021 13.12.2021 Válasszon variánst

Kézzel készített báránygyapjú papucs. A báránybőr papucs optimális hőszigetelőként működik a külső környezettel szemben, és fenntartja a testünk számára megfelelő hőmérsékletet.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A komfortérzetet befolyásolja, hogy mit viselünk a lábunkon, ezért jött létre ez a modell. Az egyedi CASHMERE papucsok speciálisan válogatott természetes bőrből készülnek. Puha birkagyapjú béléssel, amely szabályozza a hőmérsékletet és megakadályozza a túlmelegedést. Ehhez a modellhez minőségi talpakat választottak, amelyek tökéletesen kiegészítik az egészet. Mindegyik pár kézzel készült Lengyelországban. Meleg, kényelmes, egyedi kialakítással és idilli karakterrel.

A báránygyapjú légáteresztő, állandó hőmérsékletet tart és elvezeti a nedvességet a bőrről. Ennek eredményeként a gyapjú ellenáll a baktériumok szaporodásának, és nem okoz kellemetlen szagokat. A báránybőr és a gyapjú kombinációja minden lépésnél meleget és puhaságot biztosít, a puha bőr pedig rövid viselet után alkalmazkodik a láb formájához. Ugyanakkor a természetes anyagok lehetővé teszik a bőr lélegzését és megakadályozzák a túlmelegedést.

Kétségtelen, hogy sok vigaszt és örömet fognak adni Önnek.

KÉZZEL KÉSZÍTETT. GYAPJÚ.

Méretek: 36-42

Mivel a papucsok a legjobb minőségű báránybőrből készülnek, kezdetben kicsinek tűnhetnek. A papucsot legalább 5 napig kell viselni, amíg meg nem igazodik és a lábára ül.

Származási ország: Lengyelország

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

A VANUBA egy lengyel cipőmárka, amely a természethez, a legmagasabb minőséghez és kényelemhez kapcsolódik. A báránybőrből készült kézi varrás nemcsak kényelmessé és tartóssá teszi a VANUBA otthoni cipőket, hanem egyet jelent a lassú élettel és a "hygge" életmóddal - a mindennapi élet örömének keresésével.

 

Vásárlóik egyedi dizájnjuk miatt választják a VANUBA termékeket, amelyeknek köszönhetően az otthoni cipők rendkívül stílusosak anélkül, hogy elveszítenék idilli helyi jellegüket. Sok VANUBA vásárló számára is fontos, hogy a cipők Lengyelországban készüljenek, és támogassák a helyi piacot. A VANUBA márka sikerének alapja a Nowý Targ-i Rusnak családi cég többgenerációs értékeire épül, amely több mint 25 éve a tapasztalatra, a hagyományokra és az évek során kifejlesztett saját technológiájára helyezi a hangsúlyt. Mindig ügyelve a legapróbb részletekre is – a legjobb minőségű bőr kézi kiválasztásától a gondos gyártási folyamaton át a tökéletes végtermékig. A VANUBA cipők kivételes kényelemérzetet adnak használóinak - felnőtteknek és gyerekeknek, ami a mindennapi jó közérzet, a testi ellazulás és a belső lelki harmónia alapja.
A márka sikerének mércéje nemcsak a cipők népszerűsége és a kialakult piaci pozíció, hanem mindenekelőtt a visszatérő vásárlók és ajánlások növekvő száma.