A járványhelyzetre való tekintettel és az azzal összefüggő intézkedéseknek köszönhetően a Csomagküldő szolgálat ideiglenesen felfüggesztődik. A Futárszolgálat azonban továbbra is problémamentesen működik.

Folyékony szappan nyírkátránnyal - Nevskaja kosmetika - 300ml

Kód: 1469
Nincs értékelés
2 170 Ft
Jelenleg nem kapható
Várható kézbesítés:
5.2.2021
A tétel elfogyott…

Egy egyedülálló szappan természetes nyír kátránnyal, régi tradíció szerint készítve. A következő bőrproblémákkal küzdő embereknek ajánlott: szeborea, pattanások, pszoriózis.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Egy egyedülálló szappan természetes nyír kátránnyal, régi tradíció szerint készítve. Nem tartalmaz műfestékeket és illatokat. Dermatológusokkal tesztelt. Ez a speciális készítmény alkalmas az egész bőrfelület alapos tisztítására. A következő bőrproblémákkal küzdő embereknek ajánlott: szeborea, pattanások, pszoriózis. Hatóanyag - nyírkátrány - javítja a vérkeringést, tonizálja az irritált bőrt, normalizálja a faggyúmirigyek tevékenységét, csökkenti a viszketést, antiszeptikus hatással rendelkezik, felgyorsítja a kisebb sebek és karcolások gyógyulását. Az adagolóval ellátott kényelmes csomagolás biztosítja a termék higiénikus és ökológiai felhasználását.

Aplikáció: Vigye fel a szappant a nedves bőrre, dörzsölje habosra és következetesen öblítse le vízzel.

Figyelmeztetés: Csak külső használatra alkalmas.

1469

Származási ország: Oroszország