Valentin Dikul gél - “Radikulin” balzsam -Korolev Farm-100 ml

Kód: 1205
Nincs értékelés
Márka: Korolev Farm
4 580 Ft
Jelenleg nem kapható
Várható kézbesítés:
22.12.2020
A tétel elfogyott…

A gerincvelő környékére specializált balzsam a radikulitisz kezelésére és megelőzésére összpontosít. A balzsam természetes összetevői aktiválják a vérkeringést és az anyagcserét a problémás területen, ellazítják az izmokat és serkentik a lokális immunitást.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Aktív hatóanyagok: méhméreg, mumio, kollagén, pióca kivonat, pirospaprika-kivonat, gyógynövény-kivonat-komplex

Összetevők: lásd a csomagolást

Figyelmeztetés: egyéni allergia bármely összetevővel szemben

Aplikáció: vigye fel a gélt-balzsamot az adott területre majd körkörös mozdulatokkal masszírozza be amíg fel nem szívódik (3-5 perc). Használja napi 2-3 alkalommal 3-5 héten keresztül. 

Mennyiség: 100 ml

Lejárati dátum: 24 hónap a tubuson feltüntetett dátumtól számolva

Származási ország: Oroszország

A Korolev Farm vállalat komplex termelési szolgáltatásokat kínálmegrendelésre, kezdve a recept elkészítésével és a megrendelés avevőnek történő kiszállításával.

A vállalat politikájának legfontosabb pillére a gyártott termékek minőségeés biztonsága, amelyeket a vevők egyedi igényei szerint készítenek el.Ebből következik, hogy a megrendelt termékek kiváló minőségűek, és akategóriákba tartozó termékek megfelelnek a biztonsági ésegészségvédelmi követelményeknek.Mivel a vállalat az egyedi vevői igényeknek megfelelően kínál termelést,minden vevő, a teljes gyártási folyamat során, megkapja a szükségesegyéni szolgáltatást.

Az egyénileg csomagolt termékeket mennyiség és forma szerint mégcsomagolják:

  • Dobozokba, csomagolásba vagy papírdobozba
  • Kartondobozba vagy szállításra szánt csomagolásba (raklap, ketrec,rekesz, ...)

A maximális hatékonyság érdekében a vállalatban rendelkezésére áll egyemberi erőforrás menedzser, aki az elejétől a végéig felügyeli éskoordinálja egy adott megrendelés teljes gyártási folyamatát. A KorolevFarmarnak saját akkreditált fizikai, kémiai és mikrobiológiailaboratóriumai, raktárkomplexumai, termelési létesítményei vannakfelállítva és felszerelve a nemzetközi szabványoknak megfelelően. Ha avevő azt kívánja, a vállalat a megrendelt termék gyártását a vevő sajátmárkaneve alatt kínálja, függetlenül attól, hogy az Orosz Föderációbólvagy külföldről származik-e. A Facebook gyártó oldala itt található.