Gél ízületek és izmok számára Levantei kígyóméreggel - Twinstec 911+ -50 ml

Kód: 1889
4 120 Ft
Jelenleg nem kapható
Várható kézbesítés:
27.12.2023
A tétel elfogyott…

A balzsam tápláló és védő tulajdonságokkal rendelkezik. Melegítő hatást fejt ki a felvitt területre. Javasoljuk ízületi fájdalmak és reuma kezelésére. Alkalmas izom és ízületmasszázsra is a sportolás előtt és után.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A 911+ krémek és gélek 40% -ban gyógynövény kivonatokból, esszenciális és zsíros olajokból állnak össze. Hatásukat az Orosz Tudományos Akadémia klinikai kutatásai erősítik meg. A meleg balzsam a levantin mellékanyag mérgeivel, a hatóanyagok magas koncentrációjának köszönhetően, biostimuláló hatású.
A sztyeppe-viper-giurza méregét tartalmazó készítményeket tekintik a leghatékonyabbnak, de a legdrágábbnak is. Giurzát a volt Szovjetunió legnagyobb és legveszélyesebb viperájának tekintik. Latin neve Macrovipera lebetina, ami "sírviperát“ jelent. Más országokban Levantei vagy keleti viperának nevezik. Maga a Giurza név Azerbajdzsáni eredetű. Giurza hossza átlagosan 95-160 cm. Nem kerüli el az embereket, és "kíméletlenül" viselkedik más kígyókkal összehasonlítva. A reuma és radikulitisz gyógyszereit, valamint a hemofíliában és mandula műtétében alkalmazott lebetox vérzésgátló készítményeit (a vérzés 1,5 percen belül megáll) a Giurza-méregből készítik. A toxicitás szempontjából csak a kobra-méreg mérgezőbb, a Giurza méregnél.

Aplikáció: Vigye fel a krémet a letisztított, problémás területre napi 2-3 alkalommal, és masszázsmozdulatokkal masszírozza be, míg fel nem szívódik.

Figyelmeztetés: Ne használja a készítmény bármely alkotóelemének egyedi intoleranciája esetén. Gyermekeknek nem ajánlott. Ne használja az arcon, a nyálkahártyán és a sérült bőrön! Ez nem gyógyszer. Csak külső használatra.

zlozenieHU-1889

Mennyiség: 50 ml

Származási ország: Oroszország 

 

 

5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Ezt a mezőt ne töltse ki:
5
GP Szerző | 9.1.2022
A megrendelés és a kiszállítás a rendelésben rögzítetteknek megfelelően történt. A kígyómérget tartalmazó krémet azért rendeltem, mert a korábban már használt haosnló terméket - egy észt gyártó terméke - egyetlen gyógyszertár sem volt hajlandó Magyarországra küldeni. Lehet, hogy ennek jogszabályi akadályai vannak, mindenesetre ez a krém ugyanolyan illatú és összetétele is nagyon hasonló. Remélem, hogy hatékony lesz ízületi panaszokra.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

A Twins Tec-et 1999-ben alapították. A cég első projektjei, az úgynevezett "orvosi kozmetikumok" és "911 mentőszolgálatok", amelyekkel a társaság belépett az orosz gyógyszerpiacra.

#ShowMore#

A kiváló összetétel növényi kivonatokból, illóolajokból és más hatóanyagokból áll.

Jelenleg a "Twinc Tec" a kozmetikumok és gyógyszerek nagy gyártója. Termékeit a "911 mentőszolgálat", "Natura Medica", "TANA", "Előtte és után" stb. márkaneveken gyártja. A gyártási terület mérete több mint 10 000. m.A vállalat folyamatosan dolgozik a gyártási technológiák fejlesztésén és új termékek fejlesztésén.

A "Twin Tec" a következő:

  • Modern európai berendezések, amelyek lehetővé teszik a világ legmodernebb technológiáinak használatát.
  • A gyártósor kapacitása 2 500 000 egység késztermék havonta.
  • Képzett személyzet.
  • Nyilatkozatok, tanúsítványok a termékek állami regisztrációjának igazolásával.
  • Specializált laboratóriumok az alapanyagok, anyagok és késztermékek minőség-ellenőrzésére.
  • Fejlett termékek folyamatos kutatása és fejlesztése.
  • Több mint 400 különféle termék forgalomba kerülése.
$(document).on('ready ShoptetDOMAdvancedOrderLoaded ShoptetCartUpdated',function(){ $(".usr-extra-delivery-add-text").html("(csak a Packeta keresztül)") $.colorbox.resize(); })