Be lehet-e csapni a géneket? Ébressze fel teste rejtett erejét az Epigemic® segítségével. Forradalmi új termékek a kínálatban

Az optimális egészséghez és jóléthez vezető utat keresi?

 

Természetes megoldásokra vágyik, amelyek segítenek leküzdeni a különböző egészségügyi problémákat és erősítik a testét? Akkor a legjobb helyen jár!

Ismerje meg az Epigemic®- a modern étrend-kiegészítők forradalmi márkáját a 21. század számára.

A 21. század forradalmi étrend-kiegészítői Epigemic


Az Epigemic® nem akármilyen táplálékkiegészítők. Az epigenetika legújabb eredményein alapulnak, azon a tudományágon, amely a környezet és az életmód génjeinkre gyakorolt hatását vizsgálja. Az epigenetikai mechanizmusok megcélzásával ezek a termékek képesek aktiválni az egészséges géneket, és elnyomni a különböző betegségekért és bajokért felelős géneket. Ily módon ezek az egyedülálló termékek képesek mélyebb szinten befolyásolni az egészséget, és olyan eredményeket nyújtanak, amilyeneket eddig még nem ismert.

Különösen úttörőnek tartjuk azt a felfedezést, hogy genetikánk nem megváltoztathatatlan, hanem mi magunk is megváltoztathatjuk életünk során. Mégpedig azzal, ahogyan élünk, ahogyan táplálkozunk, ahogyan gondolkodunk, ahogyan mozgunk, ahogyan kezeljük a stresszt, ahogyan viszonyulunk más emberekhez és önmagunkhoz is. A genetikát számos más külső tényező is befolyásolja... Ez a tudás reményt ad arra, hogy bár bizonyos betegségekre genetikai hajlam van a családunkban, a mi kezünkben van, hogy adunk-e esélyt nekik arra, hogy kitörjenek a szervezetünkben. Vagy éppen ellenkezőleg, tudatosan és határozottan bezárjuk előttük az ajtót.

Miért válassza az Epigemic®-t?

  •  Nagy hatékonyság: Az Epigemic® termékek nagy koncentrációban tartalmaznak hatóanyagokat, amelyek a hazájukban termesztett növényekből származnak, ahol optimális minőséget érnek el.

  • Tökéletes felszívódás: A speciálisan kifejlesztett formulák garantálják a hatóanyagok maximális felszívódását az optimális eredmények érdekében.

  •  Kombinálhatóság: Az Epigemic® termékeket úgy tervezték, hogy kiegészítsék és erősítsék egymást.

  • A természetes út az egészséghez: Az Epigemic® felesleges kémiai és szintetikus anyagok nélkül nyújt megoldásokat.Az Epigemic® segítségével végre:

 

Nézze meg, milyen új termékekkel bővítettük a választékot:

  •  L-triptofán Az Epigemic® egy esszenciális aminosav, amely a szerotonin előfutára, a hangulatot és az alvást befolyásoló neurotranszmitter.

  • Benevis LK Epigemic® egy egyedülálló növényi kivonat, amely a látást támogatja. Emellett stabilizálja a szem kollagéntermelését és támogatja az érrendszer normál működését.

  • A Boswellia Serrata Epigemic® egy gyógyhatású növény, amelyet az ízületek és a mozgásszervek egészségének támogatására használnak.

  • EGCG - Epigemic® zöld tea kivonat: Az EGCG a zöld teában található polifenol, amely erős antioxidáns és gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik. Magas koncentrációjának köszönhetően a kapszulák segítik az immunitás erősítését, védik a sejteket az oxidatív stresszel szemben, valamint támogatják a szív és az erek egészségét.

  • Az Articsóka Epigemic® támogatja a szívet, a májat és az emésztést. 

  • Máriatövis organikus kivonat Epigemic® - a legjobb természetes támogatást és védelmet jelenti, amit májának és emésztésének adhat.

 TIPPÜNK:
Ha többet szeretne megtudni az Epigemic termékekről, azok egymással való kombinációiról, tekintse meg ezt az áttekintő táblázatot, amely segít kiválasztani a megfelelő terméket az Ön konkrét egészségügyi problémájához vagy tüneteihez.
Ne bízza a véletlenre az egészségét! Próbálja ki az Epigemic®-t, és nyissa meg az ajtót az optimális egészség és jólét felé. Látogasson el Herbatica webáruházunkba, és fedezze fel az Epigemic® termékek széles választékát.
Rendeljen még ma, és tegye meg az első lépést önmagának egy egészségesebb, boldogabb változata felé.
Ne feledje! Az Ön kezében van a döntés.


Fotó forrása:
www.freepik.com
/saját archívum


A cikket az Ön számára készítette

 

foto Gabi Herbatica

Gabriela Volfová

A Herbatica csapatának tagja, amely 2015 óta viszi piacra a természetes termékeket.
Természetbarát és a tudatos élet szerelmese, aki hisz abban, hogy csodák történnek...minden nap.
Cikkeink többsége szakmai tanulmányokon vagy tudományos közleményeken alapul.

Elérhetőség: gabriela@herbatica.sk


ikona herbatica FB
ikona herbatica IGikona herbatica YT


Nem találta meg, amit keresett? Vagy további információra van szüksége? 
Elegünk van belőlük – próbáljon meg beírni egy szót, például a keresőablakban. "migrén, aranyér, szemölcs, ekcéma, hátfájás" vagy tekintse meg BLOGunkat.

 

Tetszett a cikkünk? Ossza meg, boldoggá tesz minket :)