Baby C vitamin - 15 pezsgőtabletta-Evalar

Kód: 3889
7 080 Ft
Raktáron (3 db)
Várható kézbesítés:
22.7.2024

Oldható étrend-kiegészítő - C-vitamin gyermekeknek.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Baby C vitamin oldható pezsgőtabletta formájában  C-vitamint tartalmaz. Kifejezetten a C-vitamin-hiány kompenzálására készült gyermekeknek három éves kortól. Erősítik az immunrendszert, még a hideg évszakban is a vírusok és vírusfertőzések ellen. Csökkentik a megfázás kockázatát. A C-vitamin szükséges a gyermek testének normális, teljes fejlődéséhez. Számos élettani folyamatban vesz részt, antioxidánsként működik, nélkülözhetetlen a csontok és szövetek növekedéséhez és fejlődéséhez. Részt vesz a hemoglobin szintézisében is. A tabletták vízben gyorsan oldódnak, a pezsgő forma biztonságos a gyomor számára, mert semleges a pH-ja, mesterséges színezék, tartósítószer és GMO mentes, gluténmentes. 1 adag (1 tabletta) tartalmaz: 90 mg C-vitamint.

Használata: oldjunk fel 1 tablettát 100 ml (½ csésze) szobahőmérsékletű vízben. Gyermekek három éves kortól vegyenek be 1 tablettát naponta egyszer.

Kezelési idő: legalább 1 hónap.

Tárolás: 25°C-ot meg nem haladó hőmérsékleten tárolandó

Figyelmeztetések: Ne használja bármely összetevővel szembeni egyéni intolerancia esetén!

Az egyes hatóanyagok tartalma a napi adagban és az ajánlott napi fogyasztás %-ában

C vitamin                                                                                                   90 mg

-

Gyermekek 3-6 éves kortól 

180%

Gyermekek 7-10 éves kortól 

150%

Fiúk 11-14 éves kortól 

128,6%

Lányok 11-14 éves kortól

150%

Fiúk 15-17 éves kortól

100%

Lányok 15-17 éves kortól

128,6%

ne lépje túl a napi maximálisan megengedett beviteli határt

 

Csomag tartlama: 15 tabletta .

Származási ország: Oroszország 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Az Evalar vállalat fő célja, hogy mindenki számára lehetőséget biztosítson egészségének fenntartására és erősítésére, életminőségének javítására természetes, hatékony, kiváló minőségű és modern gyógyszerekkel: növényi gyógyszerekkel és étrend-kiegészítőkkel.

#ShowMore#

Az Evalar vállalat a gyógynövények és táplálék kiegészítők elismert szakértője. Közel 25 éve ötvözik a hagyományos gyógymódot és a tudományos hozzáállást. Az egészségügy területén végzett kutatásoknak és a gyártásban alkalmazott új technológiáknak köszönhetően folyamatosan fejlődnek.

A vállalat fő tevékenységi köre a természetes gyógyszerek és biológiailag aktív kiegészítők fejlesztése és előállítása. A termékek előállításához felhasznált alapanyagokat a vállalat biotisztaságú ültetvényein termesztik, az Altaj-hegységben. A vállalat a teljes gyártási folyamatot ellenőrzi: az alapanyag előkészítésétől a késztermékig. Tudjon meg többet erről a gyártóról blogunk egyik cikkéből.